Annonce

Vegetariske gulerodsfrikadeller

Her har du (endnu) en opskrift på vegetariske frikadeller. Denne gang er det vegetariske gulerodsfrikadeller med blandt andet kartoffelmel, æg, løg og hvidløg. De er super sunde og både nemme og billige at lave. Win win win. Hvis du synes de har en sjov konsistens, så er det kartoffelmelet, der får dejen til at flyde lidt ud i siderne. Jeg laver ellers sjældent noget med kartoffelmel, men til disse deller er det genialt.

Tilbehør til vegetariske gulerodsfrikadeller

Jeg får ofte spørgsmål angående inspiration til, hvad man kan spise vegetariske frikadeller til. Jeg svarer altid, at man kan spise dem til alt muligt, men en lækker salat til er i hvert fald et godt bud 🙂 Så her har jeg samlet nogle af mine salat favoritter, som smager godt til de her gulerodsfrikadeller:

Rødbedesalat med sesam og feta

Kartoffelsalat med sesam, oliven og grønne bønner 

Quinoasalat med kikærter

Vegetariske gulerodsfrikadeller

Opskrifter på vegetariske frikadeller

Jeg har efterhånden fået mig en god samling opskrifter på vegetariske frikadeller, så her er en masse opskrifter, du kan prøve, hvis du også elsker grønne deller eller du gerne vil til at spise mere vegetarisk 🙂

Quinoafrikadeller med majs og gulerødder

Vegetariske blomkålsfrikadeller

Veganske frikadeller med røde linser og peanuts 

Squashfrikadeller

Vegetariske bøffer med kidneybønner og søde kartofler

Vegetariske gulerodsfrikadeller

Opskrift på vegetariske gulerodsfrikadeller

Vegetariske gulerodsfrikadeller

Vegetariske gulerodsfrikadeller

De her vegetariske gulerodsfrikadeller er et super alternativ til normale frikadeller. Lækre, smagfulde og nemme at lave
5 fra 3 stemmer
Antal: 16 stk

Ingredienser

  • 450 g gulerødder
  • 1 mellemstort løg
  • 1 hvidløg
  • 1 tsk peber
  • ½ tsk salt
  • 4 æg
  • 2,5 dl kartoffelmel
  • Olivenolie til at stege

Læg alle varer i kurv på Nemlig

    Tilberedelse

    • Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres vandet godt ud af de revne gulerødder og hæld dem op i en stor skål.
      450 g gulerødder
    • Hak løg og hvidløg og tilsæt.
      1 mellemstort løg, 1 hvidløg
    • Kom de resterende ingredienser i og rør godt rundt.
      1 tsk peber, 1/2 tsk salt, 4 æg, 2,5 dl kartoffelmel
    • Steg dellerne på en pande med rigeligt med olivenolie. Skru gerne op for varmen til at starte med, så de kan samle sig på panden. Skru derefter ned, så de bliver gennemstegte.
      Olivenolie til at stege

    Del med nogen du holder af
    Katharina Kjeldgaard
    Katharina Kjeldgaard

    Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

    Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

    Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

    Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

    Abonner
    Giv besked om
    Opskriftsvurdering




    Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

    2 Kommentarer
    Ældste
    Nyeste
    Inline Feedbacks
    View all comments