Aftensmad/ Vegetar

Opskrift: Gulerodsdeller

 photo 11875381_1056434477708158_156923504_n_zpskvbbdzai.jpg
Jeg elsker en god klassisk frikadelle, men nogengange kan det også være fedt med noget variation. Jeg har efterhånden en del dunseopskrifter på bloggen. Både med kylling, squash, oksekød, rødbede og nu også gulerodsdeller 🙂 Jeg synes selv de smager vildt godt, og det er helt klart ikke sidste gang, jeg bikser sådan en omgang sammen.

Opskriften har I her:

Det skal du bruge (ca. 16 stk.): 
4 store gulerødder
1 mellemstort løg
1 hvidløg
1 tsk. peber
1/2 tsk. salt
Ca. 2 cm frisk chili
3 æg
2 dl. kartoffelmel
Olivenolie til at stege

Sådan gør du: 
1. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Pres vandet godt ud af de revne gulerødder og hæld dem op i en stor skål.
2. Hak løg, chili og hvidløg og tilsæt dem gulerødderne.
3. Tilsæt de resterende ingredienser og rør godt rundt.
4. Steg dunserne på en pande med rigeligt med olivenolie. Skru gerne op for varmen til at starte med, så de kan samle sig på panden. Skru derefter ned, så de bliver gennemstegte.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.