Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Nem vegetarisk paprikagryde, der kan laves på ingen tid. En rigtig hverdagsklassiker, bare vegetarisk. Den er fuld af grøntsager og bønner. Spis den med ris, kartoffelmos eller brød til.
Jeg er vild med en god vegetarisk gryderet og vegetarisk paprikagryde er ikke en undtagelse. Den er spækket med blandt andet champignon, peberfrugt, squash og butter beans, som svømmer rundt i en cremet paprikasovs.
Vegetarisk paprikagryde med grøntsager og bønner
Paprikagryde består blandt andet af bacon, svinemørbrad og cocktailpølser, men i denne vegetariske version finder du ingen af disse ingredienser. Denne vegetariske paprikagryde er i stedet fyldt med grøntsager skåret i mundrette tern og store butter beans. Bønnerne giver retten noget mere bid og så tilfører de protein. Du kan også bytte dem ud med eksempelvis kidney beans aller kikærter, men jeg synes de store butter beans fungerer rigtig godt til denne ret.
Vegansk paprikagryde
Det er super nemt at gøre denne paprikagryde vegansk. Man udskifter bare madlavningsfløden med et plantebaseret alternativ. Jeg ved, der findes en masse i supermarkederne efterhånden, så det burde være nemt 🙂
Inspiration til vegetarisk aftensmad
Jeg har mange opskrifter på vegetariske gryderetter på bloggen. Hvis du synes denne lyder lækker, så kan jeg også anbefale
Gå også på opdagelse i mit arkiv, hvor jeg deler en masse vegetarretter, og inspiration til vegetarisk hverdagsmad. Hvis du gerne vil spise mere vegetarisk, men ikke har tiden eller lysten til at stå så meget i køkkenet, så kan du også se en oversigt over alle vegetariske måltidskasser her. Bare et tip 🙂
Opskrift på vegetarisk paprikagryde
Reklamelinks er markeret med*
5 fra 7 stemmer
Vegetarisk paprikagryde med bønner og grøntsager
Nem vegetarisk paprikagryde, der er sund og smager godt. Den er fuld af grøntsager og butter beans. Spis den med kartoffelmos, ris eller brød til.
Hak løg og hvidløg fint. Steg det i 3-5 minutter i en stor gryde i noget olie. Vask svampe, peberbrugt og squash og skær dem i mundrette tern. Hæld dem i gryden og steg i ca. 10 minutter.
Tilsæt så hakkede tomater, vand, grøntsagsbouillion og paprika.
Si bønnerne og skyld dem med vand. Tilsæt dem derefter til gryden.
Tilsæt så madlavningsfløde og lad retten simre i 15 minutters tid. Smag til med salt og peber.
Imens retten simrer, kan du tilberede tilbehøret.
Noter
Tilsæt evt. også ‘almindelig paprika’. Jeg synes ikke det behøves, men mange bruger både almindelig og røget paprika. Andre ideer til tilbehør: Kartoffelmos
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.