8. oktober 2014

Rødbededeller

 photo 10684356_702964693127284_2085876009_n_zpsfba8280b.jpg

De her små lækre deller har jeg efterhånden lavet nogle gange. Er jo vild med lækre deller 😉 !

Hvis du godt kan lige rødbede, så tjek også denne her opskrift på chokoladekage med kogte rødbeder 🙂 

Jeg har lidt travlt for tiden, så madlavning står desværre ikke højest på listen lige nu. Derfor kommer jeg til at være lidt stille på bloggen i denne og næste uge, men SÅ kommer jeg til gengæld tilbage med fuld fart!

Rigtig god onsdag til jer <3

Det skal du bruge (ca. 35 stk.): 
2 dl quinoa
500 gram rødbede (svarer ca. til én stor og én lille)
1 dl. græskarkerner
1/2 dl. sesam
2 fed hvidløg
1/2 tsk. cayennepeber
1 tsk. spidskommen
2 æg
3 spsk. fuldkornshvedemel
Salt & peber
Olie til at stege i

Sådan gør du:
Kog quinoaen efter anvisningerne på pakken. Imens skrælles og rives rødbederne. Hak græskarkernerne groft og hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål. Form dellerne med en hænderne, der skal bruges ca. én spsk. per delle. De er lidt løse i konsistensen, så man skal først vende dem, når de er blevet godt brune på den ene side.

Bon appétit 🙂

Rødbededeller 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments