8. oktober 2014

Rødbede frikadeller

rødbede frikadeller

Sådan laver du rødbede frikadeller

De her små lækre rødbede frikadeller har jeg efterhånden lavet nogle gange. Er jo vild med lækre deller 😉 !

Hvis du godt kan lige rødbede, så tjek også denne her opskrift på chokoladekage med kogte rødbeder 🙂 

Jeg har lidt travlt for tiden, så madlavning står desværre ikke højest på listen lige nu. Derfor kommer jeg til at være lidt stille på bloggen i denne og næste uge, men SÅ kommer jeg til gengæld tilbage med fuld fart!

Rigtig god onsdag til jer <3

Rødbede frikadeller 1

Rødbede frikadeller

Denne opskrift på rødbede frikadeller er nem at lave, og så er den ultra sund. Perfekt alternativ til normale frikadeller.
5 fra 1 stemme
Antal: 35 stk
Forberedelse25 min
Tilberedelse20 min
I alt45 min

Ingredienser

  • 2 dl quinoa
  • 500 g rødbede (svarer ca. til én stor og én lille)
  • 1 dl. græskarkerner
  • 1/2 dl sesam
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 æg
  • 3 spsk. fuldkornshvedemel
  • Salt & peber
  • Olie til at stege i

Tilberedelse

  • Kog quinoaen efter anvisningerne på pakken. Imens skrælles og rives rødbederne. Hak græskarkernerne groft og hvidløget fint og bland alle ingredienserne i en stor skål. Form dellerne med en hænderne, der skal bruges ca. én spsk. per delle. De er lidt løse i konsistensen, så man skal først vende dem, når de er blevet godt brune på den ene side.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments