27. juni 2015

Opskrift: Kyllinge thai deller

 photo 11419246_409023979285032_988008544_n_zpswqqlmw62.jpg
 photo 11356797_1620868804823020_264917872_n_zpsahwa9jq6.jpg

Hakket kyllingekød kan godt være en kende kedeligt, så derfor har jeg fyret godt med krydderier og lækker smag i disse thai deller, som blev en stor succes. De fleste blev spist inden for et par dage, men jeg har også en pose med fire stk. i fryseren, som skal rede mig en dag, hvor jeg har madpakkekrise. Mit nye arbejde er nemlig et relativt småt sted, så madpakken står vi selv for. Det gør jo slet ikke noget for sådan en som mig, som elsker at stå i køkkenet og kreere sunde alternativer, men nogen gange, når jeg kommer hjem kl. 20 og har minus af energi tilbage – så er det meget rart at kunne trække noget lækkert op af fryseren 🙂

Iøvrigt så håber jeg, at I får en rigtig dejlig lørdag (forhåbentligt med noget sol!) 🙂

Det skal du bruge (ca. 16 stk.):
450 g. hakket kyllingekød
1 pakke forårsløg (eller 6 stk.)
2 cm. frisk chili
2 spsk. soya
1 spsk. fiskesovs
1 tsk. limesaft
1 æg
2 spsk. sesam
2 dl. havregryn
Rapsolie til at stege i

Sådan gør du: 
1. Hak forårsløg og chili fint.
2. Bland derefter alle ingredienserne i en stor skål og ælt med hænderne.
3. Steg dellerne i noget rapsolie til de er gyldne og gennemstegte.
4. Enjoy 🙂

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments