Hakket kyllingekød kan godt være en kende kedeligt, så derfor har jeg fyret godt med krydderier og lækker smag i disse thai deller, som blev en stor succes. De fleste blev spist inden for et par dage, men jeg har også en pose med fire stk. i fryseren, som skal rede mig en dag, hvor jeg har madpakkekrise. Mit nye arbejde er nemlig et relativt småt sted, så madpakken står vi selv for. Det gør jo slet ikke noget for sådan en som mig, som elsker at stå i køkkenet og kreere sunde alternativer, men nogen gange, når jeg kommer hjem kl. 20 og har minus af energi tilbage – så er det meget rart at kunne trække noget lækkert op af fryseren 🙂
Hvis du gerne vil vide, hvordan jeg har lavet squashpastaen ved siden af, så finder du opskriften HER.
Iøvrigt så håber jeg, at I får en rigtig dejlig lørdag (forhåbentligt med noget sol!) 🙂
Det skal du bruge (ca. 16 stk.):
450 g. hakket kyllingekød
1 pakke forårsløg (eller 6 stk.)
2 cm. frisk chili
2 spsk. soya
1 spsk. fiskesovs
1 tsk. limesaft
1 æg
2 spsk. sesam
2 dl. havregryn
Rapsolie til at stege i
Sådan gør du:
1. Hak forårsløg og chili fint.
2. Bland derefter alle ingredienserne i en stor skål og ælt med hænderne.
3. Steg dellerne i noget rapsolie til de er gyldne og gennemstegte.
4. Enjoy 🙂
2 Kommentarer
Anna Warrington
27. juni 2015 at 11:27Uh, de ser gode ud! 😀
Katharina
28. juni 2015 at 9:59Tak 😀 Det var de også!