3. juli 2016

Kold kartoffelsalat med cashewcreme

 photo 13565972_10209973069592027_79125756_n_zpsrlvm18hz.jpg
 photo 13608108_10209973069552026_1203168299_n_zpsdisd3t3c.jpg

Man kan ikke ligefrem sige, at den danske sommer har budt på særlig meget grillvejr so far… Men der var lige nogle dage, hvor solen tittede frem, og man kunne spise udenfor. Jeg elsker når vi griller i min fars have, og vi alle sidder under den blå himmel – så smager maden bare bedre 🙂 Mine brødre står for det meste for grillshowet, og så står jeg for tilbehøret. Sidst lavede jeg en ny slags kartoffelsalat med cremet cashewnødde dressing – og skålen blev slikket ren! 🙂

Den er super nem at lave, man skal bare lige være opmærksom på, at cashewnødderne skal stå i blød i ca. 1 time, så de bliver blødere og giver en mere cremet konsistens, når man blender dem. Hvis man vil gøre den vegansk, kan man bare bytte mælken ud med en plantemælk eller måske endda bare vand.

Det skal du bruge:
2 dl. usaltede cashewnødder
1 kg. nye danske kartofler
1 håndfuld asparges
7 radiser
Saften fra 1/2 citron
1 spsk. sennep
1 dl. mælk
1 håndfuld persille
Salt & peber
Olivenolie til at stege asparges i

Så nemt er det:
1. Dæk cashewnødder med vand og lad dem stå i blød i ca. 1 time. Gerne mere.
2. Skrub kartoflerne rene og kog dem derefter til de er møre. Lad dem køle af til de er helt kolde og skær dem i skiver.
3. Skær asparges i små stykker og steg dem gyldne på en pande. Smag til med salt og peber.
4. Skær radiserne i tynde skiver.
5. Når cashewnødderne er færdige med at ligge i blød blendes de med citronsaft, persille, sennep, mælk og smages til med salt og peber.
6. Derefter blandes det hele sammen og voila; kold kartoffelsalat til sommerbordet 🙂

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments