23. september 2014

Cremet karrysuppe

 photo 2_zps5877c288.jpg

Jeg er big time suppefan, så det er faktisk lidt mærkeligt, at dette bliver den første opskrift på bloggen. Kartoffelsuppe, thaisuppe, græskarsuppe, tomatsuppe – mums mums mums 🙂 Suppen her er dejlig cremet, og så synes jeg det er lækkert med squashstykkerne, så man har noget at tygge lidt i. Man kan selvfølgelig også tilsætte endnu flere grøntsager, som eksempelvis gulerødder og peberfrugt.

Ps. den lille flotte ‘runde’ bagel har jeg bagt sammen med min mor 😀

Har I en favorit suppe?

Det skal du bruge (ca. 3 portioner):
1 bagekartoffel
2 små løg
1/2 chili
1 spsk hakket ingefær
2 fed hvidløg
2 tsk. karry
4 dl. vand
1 squash
1 dåse kokosmælk, light
2 spsk mango chutney
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du:
Varm olieven olien i en stor gryde. Svits karryen og tilsæt hakkede løg, hvidløg, chili og ingefær og steg i olivenolien i ca. 3 min. eller til til løgene bliver bløde. Skræl kartoflen og skær den i grove tern og put den ned i gryden. Rør godt rundt. Tilsæt 4 dl. vand og lad det simre i ca. 30 min eller til kartoflerne er møre. Blend derefter suppen med en stavblender. Når den har fåen den ønskede konsistens tilsættes kokosmælken og mango chutneyen. Skær squashen i små tern og tilsæt den suppen. Lad derefter suppen stå og simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber og evt. noget mere karry. Det kommer lidt an på, hvilken én du har og hvor gennemtrængende du ønsker smagen skal være 🙂

Bon appétit 🙂

Cremet karrysuppe 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments