20. august 2015

Opskrift: Glutenfri spinatroulade

11264764_1659872257557828_1941150572_n_zps17bu8b1i.jpg
 photo 11264764_1659872257557828_1941150572_n_zps17bu8b1i.jpg

Så kom den endelig på bloggen. Opskriften på glutenfri spinatroulade med skinke, philidelphia og rucola, som jeg lovede jer for lidt for lang tid siden på Intagram. Man kan også sagtens putte laks eller tun mousse i, men denne her version er min favorit 🙂

Det er en  dejlig farverig ‘ret’, som er perfekt til et brunchbord eller til en omgang tapas 🙂

Det skal du bruge:
450 g. frossen spinat
4 æg (delt op i æggeblommer og æggehvider)
1 tsk. salt
1 tsk. peber
200 g. philidelphia light
200 g. røget skinke
1 håndfuld rucola

Sådan gør du:
1.
Tø spinaten op i en gryde og pres derefter al væsken ud.
2. Bland spinaten med salt, peber og æggeblommer og blend det.
3. I en anden skål piskes æggehviderne, så de bliver stive.
4. Vend derefter forsigtigt hviderne i spinatblandingen, så det bliver en rigtig luftig ‘dej’.
5. Fordel massen på en bageplade med smurt bagepapir. Den skal være ca. 1/2 cm høj.
6. Bag den i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 13 m. og lad den køle helt af.
7. Smør med philidelphia og fordel skinke og rucola på bunden. Rul den derefter ligesom en normal roulade og skær ud i skiver på ca. 1-1,5 cm.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments