Aftensmad/ Kyllingeretter

Nem wokret med karry og masser af grøntsager

Nem wokret med karry

Her har du opskriften på en nem wokret med karry, kylling og en masse grøntsager. Det er en genial hverdagsret og jeg overdriver virkelig ikke, når jeg siger, at den er nem. Ikke desto mindre smager den super godt og man får næsten lidt thai følelse, når man spiser den. Kun næsten 😉

Nem wokret med karry, kylling og en masse grøntsager

Denne nemme wokret er lavet på en frossen wokblanding. Og jeg har ikke engang tøet den op, før jeg har brugt den. Nemt hva’. For at gøre retten ekstra lækker og grøn, har jeg suppleret med et frisk broccolihoved, som jeg har skåret i mindre buketter. Det løfter hele retten. Du kan også vælge at supplere med ekstra peberfrugt, gulerødder eller andet grønt. Måske en kedelig rest, som du skal have brugt.

Retten her er lavet på madlavningsfløde, men kan også laves på kokosmælk eller 50/50. Her har jeg serveret retten med kogt quinoa, som jeg elsker. Det er super sundt og et godt alternativ til ris. Speaking of ris, så kan man selvfølgelig også servere retten med ris 🙂 Nudler er heller ikke værst til.

Nem wokret med karry og masser af grøntsager Nem wokret med karry og masser af grøntsager

Opskrifter med karry

Er du vild med karry, så er her inspiration til lækre og nemme hverdagsretter med karry.

Linser i karry med gulerødder og blomkål 

Pastasalat med karrydressing og bacon 

Kikærter med kål og karry

Sund boller i karry med kylling og grøntsager

Cremet karrysuppe med mango chutcey

 

Nem wokret med karry og masser af grøntsager Nem wokret med karry og masser af grøntsager Nem wokret med karry og masser af grøntsager

Opskrift på en nem wokret med kylling og masser af grøntsager

Print opskrift
Antal: ca 4 portioner

ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 2 store stykker kyllingebryst
  • Salt og peber
  • 1 pose frosne wokgrøntsager
  • 1 broccoli
  • 3 tsk karry
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk citronsaft
  • 500 ml madlavningsfløde
  • Olie til at stege i
  • Cashewnødder til at drysse ovenpå
  • Server evt med kogt quinoa, ris eller nudler

Sådan gør du:

1

Start med at sætte dit tilbehør over. Her har jeg serveret retten med kogt quinoa.

2

Hak så hvidløg og skær kyllingen i strimler. Steg begge dele på en pande til kyllingen er gennemstegt. Krydr med salt og peber.

3

Imens kyllingen steger er det grøntsagernes tur. Varm noget olie i en wok og tilsæt en pose frosne (eller optøede) wokblanding. Steg i ca 10 min og tilsæt så et broccoli skåret i mindre stykker. Steg i yderligere 5 min.

4

Tilsæt så karry, citronsaft og soya og rør rundt.

5

Efter et par minutter tilsættes madlavningsfløde og kyllingen og så skal det hele bare stå og simre i 10 minutters tid.

6

Smag til med salt, peber og evt mere karry.

7

Rist nogle cashewnødder på en pande og lad dem køle af.

8

Retten kan også serveres med eksempelvis noget frisk koriander eller hakkede peanuts i stedet for cashewnødder.

 

Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.