Aftensmad/ Pastaretter

Gnocchi med chorizo og grønkål

Stegt gnocchi. En vaskeægte comfort food ret, som gør sig rigtig godt her i de kolde måneder 🙂 Stegt gnocchi med chorizo og grønkål toppet med revet pecorino ost. Så bliver det ikke meget bedre, hvis du spørger mig. Det er en super nem ret at lave og tager ikke lang tid at bikse sammen, så det er jo bare endnu et plus.

Tjek også min go to opskrift på stegt gnocchi med butternut squash og frisk salvie

Stegt gnocchi med chorizo og grønkål

Gnocchi er en af mine yndlingsting at spise, når Tais ikke er hjemme. Min kære wierdo mand er ikke så super vild med gnocchi, men lige denne ret klagede han ikke over! Jeg tror, det er fordi, at det hele har fået en tur på panden, hvorimod kogt gnocchi godt kan have en lidt sjov konsistens.

Gnocchi med chorizo og grønkål

Opskrifter med grønkål

Som du måske allerede ved, så er grønkål en af mine yndlingsgrønsager og så er det jo heldigt, at det er i sæson lige nu! 🙂 Her er tre andre opskrifter, hvor kål har en vigtig rolle:

Grønkålssuppe med timian 

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

Cremet pastaret med kål

Gnocchi med chorizo og grønkål Gnocchi med chorizo og grønkål

Opskrift på stegt gnocchi med chorizo og grønkål

Print opskrift
Antal: 2-3 portioner

ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • ca 15 cm chorizo
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk frisk salvie
  • 200 g grønkål
  • Olivenolie til at stege i
  • Salt og peber
  • Revet pecorino

Sådan gør du:

1

Start med at sætte vandet over til at koge og kog gnocchien efter anvisninger på pakken, når vandet er klar.

2

Imens steges chorizo på en pande. Skær den i skiver og halver dem, så du får små bidder. Steg til de er sprøde og hæld dem derefter over på en tallerken.

3

Imens hakkes hvidløg og salvie og steges på samme pande. Tilsæt derefter grønkål hakket i mindre stykker (husk at fjerne stilkene i midten). Steg i omkring 5 min og hæld det derefter over på en tallerken.

4

Put noget olivenolie på panden og steg de færdige gnocchi til de er sprøde udenpå. Krydr med salt og peber.

5

Når de har fået stegeskorpe tilsættes grønkålsblandingen og chorizo.

6

Fuldend retten med et drys revet pecorino (eller parmesan) og smag til med salt og peber.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.