Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Stegt gnocchi. En vaskeægte comfort food ret, som gør sig rigtig godt her i de kolde måneder 🙂 Stegt gnocchi med chorizo og grønkål toppet med revet pecorino ost. Så bliver det ikke meget bedre, hvis du spørger mig. Det er en super nem ret at lave og tager ikke lang tid at bikse sammen, så det er jo bare endnu et plus.
Gnocchi er en af mine yndlingsting at spise, når Tais ikke er hjemme. Min kære wierdo mand er ikke så super vild med gnocchi, men lige denne ret klagede han ikke over! Jeg tror, det er fordi, at det hele har fået en tur på panden, hvorimod kogt gnocchi godt kan have en lidt sjov konsistens.
Opskrifter med grønkål
Som du måske allerede ved, så er grønkål en af mine yndlingsgrønsager og så er det jo heldigt, at det er i sæson lige nu! 🙂 Her er tre andre opskrifter, hvor kål har en vigtig rolle:
Stegt gnocchi med chorizo og grønkål toppet med revet pecorino ost. Så bliver det ikke meget bedre, hvis du spørger mig. Det er en super nem ret at lave og tager ikke lang tid at bikse sammen, så det er jo bare endnu et plus.
Antal: 3portioner
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 25 minuttermin
Samlet tid 40 minuttermin
(Undgå sort skærm)
Ingredienser
500ggnocchi
15cvchorizo
2fedhvidløg
2spskfrisk salvie
200ggrønkål
Olivenolie til at stege i
Salt og peber
Revet pecorino
Tilberedelse
Start med at sætte vandet over til at koge og kog gnocchien efter anvisninger på pakken, når vandet er klar.
Imens steges chorizo på en pande. Skær den i skiver og halver dem, så du får små bidder. Steg til de er sprøde og hæld dem derefter over på en tallerken.
Imens hakkes hvidløg og salvie og steges på samme pande. Tilsæt derefter grønkål hakket i mindre stykker (husk at fjerne stilkene i midten). Steg i omkring 5 min og hæld det derefter over på en tallerken.
Put noget olivenolie på panden og steg de færdige gnocchi til de er sprøde udenpå. Krydr med salt og peber.
Når de har fået stegeskorpe tilsættes grønkålsblandingen og chorizo.
Fuldend retten med et drys revet pecorino (eller parmesan) og smag til med salt og peber.
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.
🍲🍽️
Sammensæt din egen vegetariske madplan
Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!
Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.
Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.
Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.
Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.