Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Frokost/ Salater

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

Jeg synes, det var ved at være på tide med en opskrift i den sundere ende 😉 Nu har jeg for nyligt både delt opskriften på hvid gløgg med æble, klatkager og luciaboller, så NU tager vi lige en salat. En julet en selvfølgelig med grønkål, appelsin, figner og ristede hasselnødder.

Den er både pæn og smager fantastisk, så den opfylder to meget vigtige krav til en salat! Og så er den selfølgelig og kæmpe sund. Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

ingredienser

  • 1 håndfuld ristede hasselnødder
  • 5 tørrede figner
  • 1/2 appelsin
  • 5 stilke grønkål
  • 1 spsk sennep med honning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1

Skær grønkålen af stilkene og vask bladene grundigt. Dup dem tørre og hak dem.

2

Bland derefter honningsennep, olivenolie, æblecidereddike i en lille skål og smag til med salt og peber.

3

Bland dressingen over grønkålen og kram det sammen.

4

Rist hasselnødder på en tør pande til de begynder at blive gyldne. Tril dem derefter rundt på et skærebræt til skallen begynder at falde af.

5

Skær fignerne i små stykker og fileter appelsinen.

6

Bland nu alle ingredienser og voila, så har du den lækreste julesalat.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.