Annonce

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

Jeg synes, det var ved at være på tide med en opskrift i den sundere ende 😉 Nu har jeg for nyligt både delt opskriften på hvid gløgg med æble, klatkager og luciaboller, så NU tager vi lige en julesalat. En julet en selvfølgelig med grønkål, appelsin, figner og ristede hasselnødder.

Den er både pæn og smager fantastisk, så den opfylder to meget vigtige krav til en salat! Og så er den selfølgelig og kæmpe sund. 

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder
Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder
Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder
Julesalat med grønkål

Julesalat med grønkål og ristede hasselnødder

En nem og lækker julesalat med grønkål, appelsin og ristede hasselnødder. Brug den eksempelvis som tilbehør til julebordet.
5 fra 1 stemme
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Tilberedelse

  • Skær grønkålen af stilkene og vask bladene grundigt. Dup dem tørre og hak dem.
    5 stilke grønkål
  • Bland derefter honningsennep, olivenolie, æblecidereddike i en lille skål og smag til med salt og peber.
    1 spsk sennep med honning, 1 spsk olivenolie, 1 spsk æblecidereddike, Salt og peber
  • Bland dressingen over grønkålen og kram det sammen.
  • Rist hasselnødder på en tør pande til de begynder at blive gyldne. Tril dem derefter rundt på et skærebræt til skallen begynder at falde af.
    1 håndfuld ristede hasselnødder
  • Skær fignerne i små stykker og fileter appelsinen.
    5 tørrede figner, 1/2 appelsin
  • Bland nu alle ingredienser og voila, så har du den lækreste julesalat.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments