Aftensmad/ Frokost

9 opskrifter med gulerødder

Du kan næsten altid finde en pose gulerødder i mit køleskab. De er bare geniale. Billige, sunde og kan bruges i rigtig mange retter, eller spises som de er. Det er faktisk lidt af en overlegen grønsag, der kan bruges i alt fra supper, salater til kager. Og så er de endda i sæson i Danmark lige nu 🙂

De indeholder nærmest ingen kalorier, så du kan bare gnaske løs, og så siges det også, at de blandt andet styrker synet. Jeg kan huske, at det var et meget overbevisende argument, da jeg var lille og min mor prøvede at få mig til at spise dem, haha.

Her har jeg samlet ni opskrifter med inspiration til retter med gulerødder 🙂

Du kan bare klikke på overskrifterne eller billederne, og så kommer du hen til opskrifterne.

Sund boller i karry med kylling

Vegansk sushibowl

Sprøde quinoadeller med gulerødder

Stop madspildssalat med bagte gulerødder

Gulerodssalat med tahin og kikærter

Hokkaidosuppe med gulerødder

Kikærtebolo med gulerodsspaghetti

Nemme ovnbagte rösti med kartofler og gulerødder

Vegetarisk panang curry


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.