Aftensmad/ Frokost/ Vegetar

Nemme ovnbagte rösti

Jeg fik sådan en pludselig lyst til rösti forleden, så besluttede jeg mig for selv at lave dem, i stedet for de der fedtede nogle fra frost. Selvom de nu også er ret så lækre 😉

De her er ovnbagte, så de er en hel del sundere end købeversionen, og så smager de bare super godt! Jeg har lavet dem med kartofler og gulerødder, men du kan sagtens bytte ud og bruge de rodfrugter, du nu har lyst til.

Se også mine opskrifter på:

Sprøde quinoadeller 

Lækre gulerodsdeller 

Deller med røde linser og peanuts

Ovnbagte rösti Ovnbagte rösti Ovnbagte rösti

Spis dem eksempelvis til denne lækre spidskålssalat med æble og ristede sesam eller denne quinoasalat med hokkaido og kikærter.

Nemme ovnbagte rösti

Print opskrift
Antal: ca 15 stk.

ingredienser

  • 500 g kartofler
  • 250 g gulerødder
  • 3 æg
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk tørret timian
  • 1 spsk oregano

Sådan gør du:

1

Riv kartofler, gulerødder og løg på den grove side af rivejernet. Pres vandet ud og put det i en skål.

2

TIlsæt æg og krydderier og rør godt rundt.

3

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).

4

Fordel ca 1 spsk pr rosti på en bageplade med bageapapir.

5

Bag i ovnen i ca 25 min.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.