16. oktober 2018

Nemme ovnbagte rösti

Jeg fik sådan en pludselig lyst til rösti forleden, så besluttede jeg mig for selv at lave dem, i stedet for de der fedtede nogle fra frost. Selvom de nu også er ret så lækre 😉

De her er ovnbagte, så de er en hel del sundere end købeversionen, og så smager de bare super godt! Jeg har lavet dem med kartofler og gulerødder, men du kan sagtens bytte ud og bruge de rodfrugter, du nu har lyst til.

Se også mine opskrifter på:

Lækre gulerodsdeller 

Deller med røde linser og peanuts

Ovnbagte rösti
Ovnbagte rösti
Ovnbagte rösti

Spis dem eksempelvis til denne lækre spidskålssalat med æble og ristede sesam eller denne quinoasalat med hokkaido og kikærter.

Nemme ovnbagte rösti

Print Recipe
Serves: ca 15 stk.

Ingredients

  • 500 g kartofler
  • 250 g gulerødder
  • 3 æg
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk tørret timian
  • 1 spsk oregano

Instructions

1

Riv kartofler, gulerødder og løg på den grove side af rivejernet. Pres vandet ud og put det i en skål.

2

TIlsæt æg og krydderier og rør godt rundt.

3

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).

4

Fordel ca 1 spsk pr rosti på en bageplade med bageapapir.

5

Bag i ovnen i ca 25 min.

Nemme ovnbagte rösti 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments