30. juli 2017

Grove pølsehorn

Grove pølsehorn

Grove pølsehorn passer til alle lejligheder!

Der er noget enormt hyggeligt over pølsehorn.

Til børnefødselsdage med masser af ketchup.

Eller som nat-snack til privatfester. Åh det er altså bare det bedste, når nogen hiver et kæmpe fad pølsehorn frem!

Måske ikke det mest sexede spise, men der er noget specielt over at sidde og gnaske i pølsehorn sammen.

Om man er 5 eller 35 år 🙂

Her er opskriften på grove pølsehorn, som min familie bliver ved med at bestille fra mig. Seriøst, det er tredje søndag i streg, at jeg bager dem! Men jeg gør det glædeligt, for de smager rigtig godt.

Med T i huset er der ingen risiko for, de ikke bliver spist, men ellers er de også egnede til fryseren. Hvis man har madpakke med på job eller skole, så er det lækkert at kunne tage nogle op dagen før.

Jeg har puttet en blanding af tomatpure og ketchup i mine, men du kan også eksperimentere med diverse pestoer, eller lade dem være naturel.

poelsehorn1
poelsehorn3

Grove pølsehorn 1

Grove pølsehorn

Børn elsker dem. Voksne elsker dem. Pølsehorn er allemandseje og denne opskrift på grove pølsehorn er smager fantastisk og er nemme at lave.
5 fra 1 stemme
Antal: 30 stk
Forberedelse1 t
Tilberedelse20 min
I alt1 t 20 min

Ingredienser

  • 2 dl. mælk
  • 50 g. gær
  • 2 dl. ymer
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. flydende honning
  • 700 g. hvedemel
  • 200 g rugmel
  • 500 g. pølser
  • Æg
  • Sesam og salt til at drysse med
  • Ketcup
  • tomatpure

Tilberedelse

  • Varm mælken op i en gryde til den bliver lunken. Hæld den over i en skål og opløs gæren heri.
  • Tilsæt salt, honning og ymer og rør rundt.
  • Tilsæt melen lidt efter lidt og ælt i ca. 5 min. til konsistensen bliver fast.
  • Lad dejen hæve i ca. 1 time.
  • Rul dejen ud og lav små tre trekanter. Du kan lave dem så store, som du har lyst til.
  • Fordel en blanding af tomatpure og ketchup på hver trekant. Læg pølsen i og rul.
  • Lad de færdigformede pølsehorn hæve i en time til og pensel dem derefter med et pisket æg. Drys med salt og sesam.
  • Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments