Quantcast
16. maj 2018

Avocado med tunsalat

Avocado med tunsalat
Avocado med tunsalat

Åh sikke et skønt vejr vi har igen, igen, igen. Er det sommer nu så? Selvom vi ikke er i en officiel sommermåned. Det føles sådan 🙂 Jeg har været på tur med Tais og Viona og besøgt vuggestuer. For dem skal vi snart have taget stilling til, hvis vi ikke vil aller bagerst i køen. Det føles altså lidt underligt. Har jo nærmest lige født min lille guldklump og nu skal jeg allerede tage stilling til, hvor jeg vil afleverede hende langt ude i fremtiden. Jeg forstår jo selvfølgelig godt, hvorfor det er nødvendigt at vi tager stilling tidligt, men oppe i mit hoved, så tænkte jeg bare ‘I får ikke mine datter! Hun bliver hos mig for eviiiiiiiigt’, haha.

Nu ligger Viona og sover, Tais er på arbejde og jeg har smækket fødderne op i sofaen og hygger mig med bloggen og denne opskrift, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Ikke dårligt 🙂

Opskriften på avocado med tunsalat er nem at gå til

Opskriften på avocado med tunsalat er egenligt super simpel, hvilket også er en af grundene til, jeg synes den er så genial 🙂 De små super food bomber er næringsrige og spækket med sunde fedtstoffer, og så smager de godt! Server dem som forret, spis dem til frokost eller som et mellemmåltid efter træning.

Se også min opskrift på æg med avocadofyld her >>>

Avocado med tunsalat 1

Avocado med tunsalat

Opskriften på avocado med tunsalat er egenligt super simpel, hvilket også er en af grundene til, jeg synes den er så genial 🙂 De små super food bomber er næringsrige og spækket med sunde fedtstoffer, og så smager de godt! 
5 fra 1 stemme
Antal: 3 portioner
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min
I alt10 min

Ingredienser

 • 3 modne avocadoer
 • 1 dåse tun
 • ½ rødløg
 • Salt og peber
 • 2 spsk. mayo
 • 1 tsk. sennep
 • 1 håndfuld bredbladet persille
 • 1 spsk. citronsaft
 • Salt og peber

Tilberedelse

 • Skær avocadoerne over og tag noget af fyldet ud med en ske. Ikke det hele, bare nok til, at der kan være en spsk. tunsalat i hver.
 • Hak rødløg og persille og bland alle ingredienser til tunsalaten. Tilsæt også det overskydende avocado.
 • Smag til med salt og peber
 • Det var det! 🙂
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments