Aftensmad/ Supper

Fem efterårssupper

efterårssupper

November måned betyder masser af lækre efterårssupper til aftensmad og frokost (og morgenmad måske? Jeg dømmer ikke). Her har jeg samlet fem af mine yndlingsopskrifter på lækre efterårssupper, der varmer krop og sind. De indeholder råvarer, som man er i sæson om efteråret og det gør dem bare endnu mere lækre.

Hvis du mangler overbevisning om, hvorfor det er godt (og smager godt) at spise efter sæson, så læs dette indlæg.

Fem creme og lækre efterårssupper

Gulerodssuppe med kokosmælk

Find opskriften her.

Fem efterårssupper

Butternut squash suppe med ristede kikærter

Find opskriften her.

Fem efterårssupper

Grønkålssuppe med timian

Find opskriften her.

Fem efterårssupper

Hokkaidosuppe med gulerødder og ingefær

Find opskriften her.

Fem efterårssupper

Cremet blomkålssuppe med kylling og ærtepasta

Find opskriften her.

efterårssupper

Kan du bare slet ikke få nok af supper (hvem kan det!?), så tjek min oversigt over suppeopskrifter her.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.