🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

7 opskrifter med gulerødder

Du kan næsten altid finde en pose gulerødder i mit køleskab. De er bare geniale. Billige, sunde og kan bruges i rigtig mange retter, eller spises som de er. Det er faktisk lidt af en overlegen grønsag, der kan bruges i alt fra supper, salater til kager.

De indeholder nærmest ingen kalorier, så du kan bare gnaske løs, og så siges det også, at de blandt andet styrker synet. Jeg kan huske, at det var et meget overbevisende argument, da jeg var lille og min mor prøvede at få mig til at spise dem, haha.

Her har jeg samlet 7 opskrifter med gulerødder med inspiration til retter med gulerødder 🙂

Du kan bare klikke på overskrifterne eller billederne, og så kommer du hen til opskrifterne.

Sund boller i karry med kylling

7 opskrifter med gulerødder 1

Stop madspildssalat med bagte gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 2

Gulerodssalat med tahin og kikærter

7 opskrifter med gulerødder 3

Hokkaidosuppe med gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 4

Kikærtebolo med gulerodsspaghetti

7 opskrifter med gulerødder 5

Nemme ovnbagte rösti med kartofler og gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 6

Vegetarisk panang curry

7 opskrifter med gulerødder 7

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments