10. januar 2019

7 opskrifter med gulerødder

Du kan næsten altid finde en pose gulerødder i mit køleskab. De er bare geniale. Billige, sunde og kan bruges i rigtig mange retter, eller spises som de er. Det er faktisk lidt af en overlegen grønsag, der kan bruges i alt fra supper, salater til kager.

De indeholder nærmest ingen kalorier, så du kan bare gnaske løs, og så siges det også, at de blandt andet styrker synet. Jeg kan huske, at det var et meget overbevisende argument, da jeg var lille og min mor prøvede at få mig til at spise dem, haha.

Her har jeg samlet ni opskrifter med inspiration til retter med gulerødder 🙂

Du kan bare klikke på overskrifterne eller billederne, og så kommer du hen til opskrifterne.

Sund boller i karry med kylling

7 opskrifter med gulerødder 1

Stop madspildssalat med bagte gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 3

Gulerodssalat med tahin og kikærter

7 opskrifter med gulerødder 5

Hokkaidosuppe med gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 7

Kikærtebolo med gulerodsspaghetti

7 opskrifter med gulerødder 9

Nemme ovnbagte rösti med kartofler og gulerødder

7 opskrifter med gulerødder 11

Vegetarisk panang curry

7 opskrifter med gulerødder 13

7 opskrifter med gulerødder 15
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments