Frokost

Avocado med tunsalat

Avocado med tunsalat

Avocado med tunsalat

Åh sikke et skønt vejr vi har igen, igen, igen. Er det sommer nu så? Selvom vi ikke er i en officiel sommermåned. Det føles sådan 🙂 Jeg har været på tur med Tais og Viona og besøgt vuggestuer. For dem skal vi snart have taget stilling til, hvis vi ikke vil aller bagerst i køen. Det føles altså lidt underligt. Har jo nærmest lige født min lille guldklump og nu skal jeg allerede tage stilling til, hvor jeg vil afleverede hende langt ude i fremtiden. Jeg forstår jo selvfølgelig godt, hvorfor det er nødvendigt at vi tager stilling tidligt, men oppe i mit hoved, så tænkte jeg bare ‘I får ikke mine datter! Hun bliver hos mig for eviiiiiiiigt’, haha.

Nu ligger Viona og sover, Tais er på arbejde og jeg har smækket fødderne op i sofaen og hygger mig med bloggen og denne opskrift, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Ikke dårligt 🙂

Opskriften på avocado med tunsalat er egenligt super simpel, hvilket også er en af grundene til, jeg synes den er så genial 🙂 De små super food bomber er næringsrige og spækket med sunde fedtstoffer, og så smager de godt! Server dem som forret, spis dem til frokost eller som et mellemmåltid efter træning.

Se også min opskrift på æg med avocadofyld her >>>
Og min opskrift på avocadofritter her >>>

Opskrift på avocado med tunsalat

ingredienser

  • 3 modne avocadoer
  • 1 dåse tun
  • ½ rødløg
  • Salt og peber
  • 2 spsk. mayo
  • 1 tsk. sennep
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber

Sådan gør du:

1

Skær avocadoerne over og tag noget af fyldet ud med en ske. Ikke det hele, bare nok til, at der kan være en spsk. tunsalat i hver.

2

Hak rødløg og persille og bland alle ingredienser til tunsalaten. Tilsæt også det overskydende avocado.

3

Smag til med salt og peber

4

Det var det! 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.