Quantcast
2. september 2014

Svampet chokoladekage med kidneybønner

Svampet chokoladekage

Sådan laver du svampet chokoladekage med kidneybønner

Jeg ville ønske, jeg kunne skrive, at denne her kage på svampet chokoladekage med kidneybønner var så god, at jeg spiste den hele selv. Men det gjorde jeg ikke! Den var nemlig SÅ GOD, at jeg kun nåede at få et lille bitte stykke, før den var pist væk. Til gengæld havde jeg en meget glad og mæt familie 😉

Det lyder måske underligt, at den er lavet på kidneybønner, med de gør, at kagen får en  dejlig svampet konsistens, selvom den er ret konpakt i det.

Ps. Hvis I vil se, hvor elegant min far skar den ud, så klik her.

Reklamelinks er markeret med*
Svampet chokoladekage med kidneybønner 1

Svampet chokoladekage med kidneybønner

Opskrift på en lækker, sund og smagfuld svampet chokoladekage med kidneybønner. Den tager ikke lang tid at lave, og kræver ikke mange ingredienser.
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 min
Tilberedelse20 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 1 dåse kidneybønner
  • 15 dadler
  • 1 dl. kakaopulver
  • 2 spsk. kokosolie
  • 4 æg
  • 100 g. chokolade (jeg brugte Løgismoses orange chokolade 55 %)

Tilberedelse

  • Forvarm ovnen ved 200 grader (varmluft). Dræn kidneybønnerne for væske og til hæld dem i en stor skål. Fjern stenene fra dadlerne og hak dem og chokoladen groft og tilsæt dem bønnerne. Tilsæt resten af ingredienserne og blend med en stavblender indtil massen bliver flydende. Hæld dejen over i en silikoneform og bag den i ca. 20 min. Smager bedst, når den har fået lov til at sætte sig.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments