2. september 2014

Svampet chokoladekage med kidneybønner

 photo 1_zpsa4d4803e.jpg

Jeg ville ønske, jeg kunne skrive, at denne her kage var så god, at jeg spiste den hele selv. Men det gjorde jeg ikke! Den var nemlig SÅ GOD, at jeg kun nåede at få et lille bitte stykke, før den var pist væk. Til gengæld havde jeg en meget glad og mæt familie 😉

Det lyder måske underligt, at den er lavet på kidneybønner, med de gør, at kagen får en  dejlig svampet konsistens, selvom den er ret konpakt i det.

Ps. Hvis I vil se, hvor elegant min far skar den ud, så klik her.

Det skal du bruge:
1 dåse kidneybønner
15 dadler
1 dl. kakaopulver
2 spsk. kokosolie
4 æg
100 g. chokolade (jeg brugte Løgismoses orange chokolade 55 %)

Sådan gør du:
Forvarm ovnen ved 200 grader (varmluft). Dræn kidneybønnerne for væske og til hæld dem i en stor skål. Fjern stenene fra dadlerne og hak dem og chokoladen groft og tilsæt dem bønnerne. Tilsæt resten af ingredienserne og blend med en stavblender indtil massen bliver flydende. Hæld dejen over i en silikoneform og bag den i ca. 20 min. Smager bedst, når den har fået lov til at sætte sig.

Bon appétit 🙂

Svampet chokoladekage med kidneybønner 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments