24. april 2019

Kikærtetrøfler

Kikærtetrøfler

Du har sikkert allerede smagt dadelkugler, men har du prøvet kikærtetrøfler? De kan anbefales 😀 De indeholder stadig dadler, men der er også en hel dåse kikærter i, hvilket gør konsistensen ekstra cremet og så tilføjer de også en god mængde protein.

Både Tais og svigerfar lappede dem i sig, så de er i den grad godkendte. De er rullet i ristet kokos, og det der med lige at riste kokos af på en tør pande. Det kan anbefales 🙂

De smager allerbedst, når de er helt kolde og kommer direkte fra køleskabet. Så er konsistensen også bedst. Mums, sådan et par stykker om aftenen er ikke dårligt 🙂

Kikærtetrøfler
Kikærtetrøfler
Kikærtetrøfler

Kikærtetrøfter

Print Recipe
Serves: ca 18 stk

Ingredients

  • 1 dåse kikærter
  • 150 g dadler
  • 3 spsk kakao
  • 80 g hasselnødder
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 tsk romessens
  • Ristet kokosmel til at rulle i

Instructions

1

Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca 10 min. Når de er kølede af, fjerner du skallen ved at køre håndfladerne over dem.

2

Fjern stenene fra dadlerne og bland alle ingredienserne (undtaget kokosmel). Blend til konsistensen bliver smooth.

3

Rist kokosmel på en pande og rul kuglerne i kokosmelet.

4

Stil dem på køl. Voila, så kan du bare spise af dem, men de smager bedst efter et par timer i køleskabet.

Kikærtetrøfler 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments