16. maj 2016

Sund(ere) snickersbarer

snickersbar
snickersbar
snickersbar

Den er opskrift på sund(ere) snickersbarer er perfekt til fryseren.

Det er farligt at have sådan nogle her små snickersbarer i fryseren, kan jeg godt sige jer 😉 Det sker ofte om aftenen, at jeg cirkulerer rundt i køkkenet under påskuddet af at ville finde et æble at gnaske i eller tage opvasken, men inderst inde, så ved jeg jo godt, hvordan det ender. Det ender med mig, der fluks åbner fryserdøren, hapser en sund snickersbar og drøner ind i sengen, hvor jeg ligger mig tilrette med Project Runway (ja, jeg er helt besat!). Hvis I har fulgt mig længe, så ved I også, at peanutbutter er noget af det allerbedste jeg ved! Derfor er jeg også ret begejstret for alle syndige peanutbutter sager, der også lugter lidt af sundhed.

Disse kager er ret nemme at lave, og så kan man jo som sagt have dem på frys og spise dem med det samme 🙂

13118085_1699601403639294_1650402272_n_zpsgfhdkexg.jpg

Sund(ere) snickersbarer

Snickersbarer smager godt. Virkelig godt. Men det er ikke den sundeste snack. Det forsøger jeg at ændre med denne sund(ere) snickersbarer. Enjoy!
5 fra 1 stemme
Antal: 14 stk
Forberedelse20 min
Tilberedelse1 t
I alt1 t 20 min

Ingredienser

Til bunden:

  • 2 dl. usaltede cashewnødder
  • 2 dl. kokosmel
  • 9 dadler
  • 2 spsk. agavesirup

Fyld:

  • 9 dadler
  • 2 dl. crunchy peanutbutter
  • 1 spsk. agavesirup
  • 1/2 dl. kokosrismælk (eller anden slags væske. Mælk eller vand kan sikkert også bruges)
  • 1 1/2 dl. saltede peanuts
  • 100 g. mørk chokolade (70%)

Tilberedelse

  • Først skal bunden laves. Blend cashewnødderne til de får en mel-agtig konsistens.
  • Fjern stenene fra dadlerne og blend derefter alle ingredienserne til bunden.
  • Fordel dem i muffinforme. Jeg brugte muffinforme af forskellig størrelse, så det kan godt være, at du får flere eller færre end 14 stk. Der afhænger jo også af, hvor tyk du gerne vil have, at bunden skal være. Sæt alle muffinformene på frys.
  • Så til fyldet. Blend dadler (uden sten), peanutbutter, agavesirup og kokosrismælk.
  • Fordel massen ovenpå på bundene
  • Fordel de saltede peanuts og drys med smeltet chokolade.
  • Sæt på frys, hvorefter de er spiseklar efter ca. 1 time.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments