🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Alkoholfri mojito is

Alkoholfri mojito is
Alkoholfri mojitois
Alkoholfri mojito is

Er der noget mere lækkert end en kølende, frisk is, når solen bager ned på en? Og hvad nu, hvis jeg fortæller, at den er helt uden raffineret sukker OG den smager af mojito? Så skal du prøve denne alkoholfri mojito is 😉

Jeg købte de her isforme i sidste uge, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Vil vove at påstå, at det er sommerens bedste køkkenkøb! Udover de her helt fantastiske mojito is, så har jeg også lavet flere ispinde, hvor jeg bare har puttet færdiglavet smoothie i. Så bliver det vidst ikke nemmere! Lavede nogle grønne af slagsen med kiwi, æbler og ananas og de smagte helt vildt godt. Det er slet ikke til at forstå, at de samtidigt er forholdsvis sunde og man sagtens kan tage en til hver hånd 😉

Alkoholfri mojito is kan laves igen og igen

Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg laver alkoholfri mojito is, men min liste for is jeg skal eksperimentere med er laaaaaang. Jeg tror næste eksperiment skal være en slags morgenmadsis med yoghurt og bær. Lyder det ikke bare godt? 🙂

Jeg forestiller mig også, at de vil være et hit hos små børn, da de kun indeholder gode sager 🙂 Ingen underlige e-numre eller store mængder sukker.

Reklamelinks er markeret med*

Alkoholfri mojito is 1
5 fra 1 stemme

Alkoholfri mojito is

Denne opskrift på alkoholfri mojito is er perfekt hvis du er gravid. Eller ikke er gravid, og blot elsker smagen af mojito. Den smager nemlig præcis som din ynglings drik, nu blot som is!
Antal: 6 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser 

 • ½ honning melon
 • Saften fra 2 store lime
 • 1 håndfuld frisk mynte
 • 2 spsk flydende honning
 • 1 dl vand eller danskvand
 • Jordbær (en håndfuld ca)

Tilberedelse

 • Fjern skrællen fra melonen og skær den i mindre tern
  ½ honning melon
 • Blend den derefter med alle de andre ingredienser – minus jordbær.
  Saften fra 2 store lime,1 håndfuld frisk mynte,2 spsk flydende honning,1 dl vand eller danskvand
 • Plop jorbærd ned i is-formene, ca to skiver i hver
  Jordbær
 • Hæld derefter isen i formene (ikke helt op til kanten) og sæt en ispind i.
 • That’s it! 😀
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments