🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Alkoholfrie pina colada is

Først Alkoholfri mojito is og nu alkoholfri pina colada is uden tilsat sukker. Jeg har åbenbart noget for drinks lavet om til is. Måske er det fordi jeg har været gravid og nu ammer og derfor ikke har drukket i en evighed, haha.

De her pina colada is er en smule mere cremede end mine mojito is, da de er lavet på kokosmælk – ligesom i drinken. De smager viiiiildt godt 😀 Tais er også fan!

Alkoholfrie pina colada is

Drinks eller ej, så synes jeg det er ekstremt lækkert med en ispind midt på dagen, når jeg er ved at koge over eller som en sund dessert efter aftensmaden. Når det skal være rigtig nemt, så køber jeg en færdiglavet smoothie på flaske eller karton og fryser den. Det kan også anbefales 🙂

Har du ellers nogle gode ideer til drinks, som jeg kan lave om til alkoholfrie is? Gin og tonic er lidt kedelig, når man fjerner gin’en, haha.    

Alkoholfrie pina colada is 1
Alkoholfrie pina colada is 2

Reklamelinks er markeret med*

Alkoholfrie pina colada is 3
5 fra 1 stemme

Alkoholfrie pina colada is

De her alkoholfrie pina colada is er cremede, da de er lavet på kokosmælk – ligesom i drinken. De smager vildt godt og er uden raffineret sukker.
Antal: 7 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
12 timer
Samlet tid 12 timer 5 minutter

Ingredienser 

  • ½ ananas
  • 2 dl kokosmælk (en blanding af det tykke og tynde)
  • 1 lime, saften
  • 2 spsk honning

Tilberedelse

  • Fjern skrællen på ananassen.
  • Blend nu alle ingredienser og hæld blandingen over i ispindeforme. Lad være med at hælde helt op til kanten, da du så ikke har så meget ‘pind’ at holde fast i, når de skal spises.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments