Annonce

Alkoholfrie pina colada is

Først Alkoholfri mojito is og nu alkoholfri pina colada is uden tilsat sukker. Jeg har åbenbart noget for drinks lavet om til is. Måske er det fordi jeg har været gravid og nu ammer og derfor ikke har drukket i en evighed, haha.

De her pina colada is er en smule mere cremede end mine mojito is, da de er lavet på kokosmælk – ligesom i drinken. De smager viiiiildt godt 😀 Tais er også fan!

Alkoholfrie pina colada is

Drinks eller ej, så synes jeg det er ekstremt lækkert med en ispind midt på dagen, når jeg er ved at koge over eller som en sund dessert efter aftensmaden. Når det skal være rigtig nemt, så køber jeg en færdiglavet smoothie på flaske eller karton og fryser den. Det kan også anbefales 🙂

Har du ellers nogle gode ideer til drinks, som jeg kan lave om til alkoholfrie is? Gin og tonic er lidt kedelig, når man fjerner gin’en, haha.    

Alkoholfrie pina colada is 1
Alkoholfrie pina colada is 2
Alkoholfrie pina colada is 3

Alkoholfrie pina colada is

De her alkoholfrie pina colada is er cremede, da de er lavet på kokosmælk – ligesom i drinken. De smager vildt godt og er uden raffineret sukker.
5 fra 1 stemme
Antal: 7 stk
Forberedelse5 minutter
12 timer
I alt12 timer 5 minutter

Ingredienser

  • ½ ananas
  • 2 dl kokosmælk (en blanding af det tykke og tynde)
  • 1 lime, saften
  • 2 spsk honning

Tilberedelse

  • Fjern skrællen på ananassen.
  • Blend nu alle ingredienser og hæld blandingen over i ispindeforme. Lad være med at hælde helt op til kanten, da du så ikke har så meget ‘pind’ at holde fast i, når de skal spises.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments