🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sund bananis med peanut butter

sund bananis

Sund bananis med peanut butter

Der er mange gode ting ved at bo alene, men én af de allerbedste er, at der ikke er nogen kæreste eller roomies, der kigger skævt til én, når man spiser det samme underlige mad for femte dag i streg. Partypølser og penisformet pasta – why not? Tunmousse direkte fra bøtten og knækbrød, der krummer ud over det hele – ja tak. Pizza med ekstra smelteost og skinke – oh yes! Det er vel madversionen af det Carrie fra Sex and the City kalder ’secret single behavior ’.

Og hvor vil jeg så hen med denne smøre? Jo, lad mig introducere dig for sund bananis med peanutbutter aka. min morgenmad, frokost og aftensmad den sidste uges tid 😉 Ja, jeg skynder mig rent faktisk at skrive dette blogindlæg, så jeg kan gå ud i køkkenet og bikse endnu en portion sammen.

Hvis du endnu ikke har prøvet at lave sund bananis, så er du virkelig gået glip af noget. Det smager syndigt og sødt, men er rent faktisk super sundt!

Reklamelinks er markeret med*

12599462_462575737273782_1000361870_n_zpscix0asvt.jpg
5 fra 1 stemme

Sund bananis med peanut butter

Denne opskrift på sund bananis med peanut butter er utrolig simpel, smagfuld og nem at lave.
Antal: 1 portion

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser 

  • 2 frosne bananer (tip: Skær to modne bananer i tynde skiver og frys dem i en frysepose. På den måde er de altid nemme at fiske op, og nemme at blende)
  • ½ dl mælk (plantemælk kan sagtens bruges)
  • 1 spsk chrunchy peanut butter
  • Mørk chokolade til at drysse ovenpå

Tilberedelse

  • Blend det hele i en blender til isen får softice konsistens. Det kan godt være, du bliver nødt til at røre lidt rundt med en ske undervejs, så alle bananerne bliver blendet.
  • Drys med mørk grofthakket chokolade. Du kan også vælge at røre det hele sammen.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments