11. april 2014

Sund chokolade mousse

Okay, jeg indrømmer gerne, at det lyder underligt. Avokado og banan, som grundbase for en sund chokolade mousse!? Jeg var også meget skeptisk i starten, men ikke desto mindre er denne her dessert gået hen og blevet en af mine absolut favouritter inden for ‘sundt og sødt’ kategorien. Den er ret fed i det, på grund af alle de gode fedtstoffer, så jeg vil helt klart anbefale, at man serverer den med noget frisk frugt. Hvis man vil have den endnu mere chokolade-agtig kan man også hakke noget mørk chokolade og blande op i. Perfekt til fredagshygge 🙂

Sund chokolade mousse med avocado
Sund chokolade mousse med avocado

Sund chokolade mousse

Sund chokolade mousse med avocado
Sund chokolade mousse 1

Sund chokolade mousse

Okay, jeg indrømmer gerne, at det lyder underligt. Avokado og banan, som grundbase for en sund chokolade mousse!? Jeg var også meget skeptisk i starten, men ikke desto mindre er denne her dessert gået hen og blevet en af mine absolut favouritter inden for ‘sundt og sødt’ kategorien
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse5 min
Tilberedelse5 min

Ingredienser

  • 1 moden avocado
  • 2 bananer
  • 1 håndfuld dadler
  • 5 spsk kakaopulver

Tilberedelse

  • Fjern stenene fra dadlerne og hak dem groft. Tilsæt resten af ingredienser og mos dem med en stavblender (eller smid hele molevitten i en blender). Lad moussen afkøle i køleskabet i et par timer, så smager den endnu bedre.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments