Quantcast
25. april 2014

Sund kikærte snack

 photo 674b190d-fbed-4a98-9174-9d5be7e723a3_zpscd7a6954.png

Opskrift på sund kikærte snack

De her ovnbagte kikærter er ret geniale, hvis man som mig, elsker at have noget at snacke på. Krydderierne kan man mixe, som man har lyst til, men denne her indisk inspirerede version er i hvert fald en succes!

Der kommer nok til at blive ret stille på bloggen her i weekenden, for om lidt drager jeg mod Århus, hvor jeg skal besøge denne dejlige dame 🙂 Det bliver så fantastisk! Men I kan stadig følge mig på Instagram her, hvis I har lyst.


Reklamelinks er markeret med*
Kikærter

Sund kikærte snack

Ovnbagte kikærter er den bedste snack. De er nemme at lave, og utroligt lækre og sprøde. Prøv dem selv!
5 fra 1 stemme
Forberedelse5 min
Tilberedelse30 min
I alt35 min

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk taandori spice krydderi
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk salt

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 200 grader. Bland kikærterne godt med krydderierne og olivenolien og fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger godt spredt. Bag dem i ca. 25 – 30 min eller til de er sprøde.’
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments