26. maj 2014

Sund banankage

 photo banankage_zpsa6ce8ed8.jpg

Sund banankage er perfekt, hvis du har en masse modne bananer liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. Jeg bagte den til min familie og nåede kun at få et lille stykke selv, så den var i hvertfald populær. Min yngste lillebror kiggede ellers mistroisk på mig og sagde “Og du er sikker på der ikke er dadler i?”. Tror han er ved at være træt af min daddelchokokokoskage


Sund banankage

Det skal du bruge: 
5 bananer
2 dl. havregryn
2 æg
1/2 dl. sukker
2 dl. hvedemel
1 tsk. vaniliepulver
1 tsk. bagepulver
2 spsk. rapsolie
50 g. mørk grofthakket chokolade (70 %)
50 g. grofthakkede valnødder (eller hvad der ca. svarer til en håndfuld)

Sådan gør du: 
Forvarm ovnen til 175 grader (varmluft). Mos bananerne med en stavblender og bland derefter alle ingredienserne sammen i en stor skål. Bagepulveret skal i til sidst. Bag kagen i ca. 30 min.

Bon appétit 🙂

Sund banankage 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments