26. maj 2014

Sund banankage

Sund banankage

Sund banankage

Denne sunde kage med banan er perfekt, hvis du har en masse modne bananer liggende, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. Jeg bagte den til min familie og nåede kun at få et lille stykke selv, så den var i hvertfald populær. Min yngste lillebror kiggede ellers mistroisk på mig og sagde “Og du er sikker på der ikke er dadler i?”. Tror han er ved at være træt af min daddelchokokokoskage


Sund banankage 1

Sund banankage

Sund, nem og lækker banankage. Banan er en fantastisk frugt, som kan bruges i utroligt mange retter. Men bedst af alt: Kage!
5 fra 1 stemme
Forberedelse15 min
Tilberedelse30 min
45 min

Ingredienser

  • 5 bananer
  • 2 dl. havregryn
  • 2 æg
  • 1/2 dl. sukker
  • 2 dl. hvedemel
  • 1 tsk. vaniliepulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. rapsolie
  • 50 g. mørk grofthakket chokolade (Ca. 70 %)
  • 50 g. grofthakkede valnødder (eller hvad der ca. svarer til en håndfuld)

Tilberedelse

  • Forvarm ovnen til 175 grader (varmluft). Mos bananerne med en stavblender og bland derefter alle ingredienserne sammen i en stor skål. Bagepulveret skal i til sidst. Bag kagen i ca. 30 min.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments