🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Sund iskaffe med banan

Endnu en opskrift på iskaffe. I må jo tro, at jeg ikke drikker andet! Men det gør jeg altså, haha. Jeg ammer jo Viona, så jeg giver den ikke alt for meget gas med koffeinen pt. Meeeeen hvis jeg kender mig selv, så kommer mit forbrug til at stige brat, så snart mælkebaren er lukket.

Sund iskaffe med banan

Denne her iskaffe er uden tilsat sukker, men til  gengæld har jeg sødet en blendet, frossen banan, som giver den lækreste, cremede konsistens. Perfekt her i sommerheden. Den smager vildt godt og så mætter den også en smule, så hvis du bare er lidt (lækker)sulten, så er den rigtig god.

Det lyder måske lidt spøjst at drikke kaffe med banan, og jeg skulle da også lige tage tilløb, før jeg kastede mig ud i projektet, men jeg er rigtig glad for jeg prøvede. Promise det smager godt 😀

Prøv også denne iskaffe lavet med koldbrygget kaffe og denne iskaffe lavet med kaffeisterninger.

Iskaffe med frossen banan
Iskaffe med frossen banan
Iskaffe med frossen banan

Reklamelinks er markeret med*

Sund iskaffe med banan 1
5 fra 3 stemmer

Sund iskaffe med banan

Måske du synes det lyder sjovt, men jeg lover denne sunde iskaffe med banan smager himmelsk. Den er sød, sund og så mætter den også.
Antal: 1 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter

Ingredienser 

 • 2 dl mælk (eller plantemælk)
 • 1 frossen banan
 • 3 isterninger
 • ½ tsk vanilie
 • 1 tsk instant kaffe
 • 3 spsk vand

Tilberedelse

 • Kog lidt vand og lav et lille kaffe shot i et glas.
  1 tsk instant kaffe,3 spsk vand
 • Blend banan, mælk, isterninger og vaniliepulver.
  2 dl mælk,1 frossen banan,3 isterninger,1/2 tsk vanilie
 • Når det er blevet blendet, så det har fået en ensartet og cremet konsistens hældes det over kaffen og vupti, så er der lækker iskaffe 🙂
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments