29. juli 2018

Sund iskaffe med banan

Endnu en opskrift på iskaffe. I må jo tro, at jeg ikke drikker andet! Men det gør jeg altså, haha. Jeg ammer jo Viona, så jeg giver den ikke alt for meget gas med koffeinen pt. Meeeeen hvis jeg kender mig selv, så kommer mit forbrug til at stige brat, så snart mælkebaren er lukket.

Denne her iskaffe er uden tilsat sukker, men til  gengæld har jeg sødet en blendet, frossen banan, som giver den lækreste, cremede konsistens. Perfekt her i sommerheden. Den smager vildt godt og så mætter den også en smule, så hvis du bare er lidt (lækker)sulten, så er den rigtig god.

Det lyder måske lidt spøjst at drikke kaffe med banan, og jeg skulle da også lige tage tilløb, før jeg kastede mig ud i projektet, men jeg er rigtig glad for jeg prøvede. Promise det smager godt 😀

Prøv også denne iskaffe lavet med koldbrygget kaffe og denne iskaffe lavet med kaffeisterninger.

Iskaffe med frossen banan
Iskaffe med frossen banan
Iskaffe med frossen banan

Sund iskaffe med banan

Print Recipe
Serves: 1 kop

Ingredients

  • 2 dl mælk (eller plantemælk)
  • 1 frossen banan
  • 3 isterninger
  • 1/2 tsk vanilie
  • 1 tsk instant kaffe
  • Lidt vand (ca 3 spsk)

Instructions

1

Kog lidt vand og lav et lille kaffe shot i et glas.

2

Blend banan, mælk, isterninger og vaniliepulver.

3

Når det er blevet blendet, så det har fået en ensartet og cremet konsistens hældes det over kaffen og vupti, så er der lækker iskaffe 🙂

Sund iskaffe med banan 4
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments