5. december 2018

Hvid gløgg med æble og hyldeblomst

Er du heller ikke så vild med gløgg? Og her mener jeg den traditionelle røde slags med rosiner? SÅ skal du prøve denne her opskrift 🙂 Du må selvfølgelig også godt prøve den, hvis du godt kan lide traditionel gløgg 😉

Denne gløgg er lys og lavet på æblemost og hyldeblomst og er tilsat en masse lækre julede krydderier, så smagen bliver intens og varm. Den er alkoholfri, så de gravide og ammende kan også være med her.

Hvis man ønsker den skal have et kick, så kan man bare tilsætte et skvæt rom, når man har hældt op, og så varmer den ekstra godt 😉

Hvid gløgg med æble og hyldeblomst
Hvid gløgg med æble og hyldeblomst
Hvid gløgg med æble og hyldeblomst
Hvid gløgg med æble og hyldeblomst
Hvid gløgg med æble og hyldeblomst

Hvid gløgg med æble og hyldeblomst

Ingredients

  • 1 ½ liter æblejuice
  • 1/5 liter hyldeblomst saftevand
  • 3 kanelstænger
  • 7 stjerneanis
  • 13 kardemommekapsler
  • 15 nelliker
  • 1 øko citron i skiver
  • 3 spsk rørsukker
  • 3 cm frisk ingefær i skiver (uden skræl)
  • Frisk æble til servering

Instructions

1

Hæld det hele i en stor gryde og lad det simre i 15 min tid. Slut og lad det stå og trække i minimum 2 timer.

2

Bliver den for stærk så spæd endelig til med ekstra æblemost.

3

Varm den op igen, når den skal drikkes og server med friske stykker æble i.

Hvid gløgg med æble og hyldeblomst 6
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments