21. november 2014

Sund bananis med kokos

 photo 10809458_350429145139121_901600612_n_zps957bbdd3.jpg

Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal forkæle dig selv med i aften, så kan jeg varmt anbefale denne her sunde banan-kokos is med peanutbutter. Det er nok den dessert jeg oftest har lavet til mig selv, og jeg sørger altid for at have frosne bananer i fryseren, så jeg hurtigt kan bikse en is sammen. På den måde ender jeg heller aldrig med at smide bananer ud, hvis jeg ikke kan få dem spist. Smart.

Hvis du er mere til chokolade, så tjek denne version.

Rigtig god fredag til jer <3

Det skal du bruge:
2 frosne bananer
1/2 dl. mælk
1/2 tsk. vaniliepulver
1 dl. kokoschips
1 tsk. peanutbutter

Sådan gør du:
Blend det hele, bortset fra peanutbutteren. Jeg brugte en stavblender. Når konsistensen er blevet softice agtig er isen færdig og klar til at blive pyntet med peanut butter 🙂

Sund bananis med kokos 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments