7. september 2014

Nøddekage med creme

nøddekage med creme

Sådan laver du nøddekage med creme

Bloggen holdt lørdagslukket igår (læs: nogen havde været på Drone til lidt for sent), men til gengæld er denne her opskrift på nøddekage med creme dobbelt så god 😉 Den er en smule dyr at bage, eller den er raw, så bage hedder det vel ikke, men den er altså virkelig god 🙂 Man kan desuden finde cashew nødder til en helt ok pris, hvis man køber dem i store mængder i diverse grønthandelere.

Nøddekage med creme 1

Nøddekage med creme

Sund, lækker og smagfuld raw nøddekage med creme. Den er lavet med mandler, cashew nødder og hasselnøder. Heraf navnet ;-).
5 fra 1 stemme
Forberedelse3 t
Tilberedelse3 t
I alt6 t

Ingredienser

  • 250 g. cashew nødder
  • 2 dl. mandler
  • 2 dl. hasselnødder
  • 200 g. dadler
  • 3 tsk. vaniliepulver (til bunden)
  • 2 spsk. kokosolie
  • 1 dl. minimælk
  • 3 spsk. agavesirupskal og saft fra 1 citron
  • Blåbær til pynt

Tilberedelse

  • Først, stil cashewnødder i blød i noget koldt vand i ca. tre timer eller mere.
  • Til bunden blendes mandler, hasselnødder, dadler og vaniliepulver (1 tsk.). Det er lidt af et arbejde, med det kan altså godt lade sig gøre 🙂 Massen pressen derefter ned i en springform (21 cm), så bunden af kagen får en tæt og hård konsistens.
  • Og nu til cashew cremen: Blend cashewnødderne med kokosolie, vaniliepulver (2 tsk.), minimælk, agavesirup og citronsaft og skal. Hæld cremen over bunden og stil kagen på køl i fryseren i ca. tre timer.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments