Quantcast
13. april 2014

Müslibarer med peanutbutter

 photo Muslibar_zps64de9b5d.jpg

Opskrift på Müslibarer med peanutbutter

De her sunde müslibarer med peanutbutter er perfekte til en hurtig snack på farten eller til at give et energi boost efter træning. Jeg har før lavet en lignende opskrift på min gamle blog, og da jeg både har fået henvendelser via mail og forespørgsler fra veninder på opskriften, så tænkte jeg, at jeg hellere måtte dele den igen. So here goes 🙂


Reklamelinks er markeret med*
Müslibarer med peanutbutter

Müslibarer med peanutbutter

De her sunde müslibarer med peanutbutter er perfekte til en hurtig snack på farten eller til at give et energi boost efter træning.
5 fra 1 stemme
Forberedelse20 min
Tilberedelse20 min

Ingredienser

  • 2 dl. mandler
  • 5 dl. havregryn
  • 1 dl. solsikkekerner
  • 1 dl. hasselnødder
  • 1 dl. hørfrø
  • 1 dl. honning
  • 4 spsk. peanutbutter
  • 2 æg
  • Mørk pålægschokolade

Tilberedelse

  • Hak mandler og hasselnødder groft og bland dem med havregrynene og kernerne. Spred blandingen på en bageplade og bag den i ovnen i ca. 15 min (175 grader, varmluft). Smelt honning og peanutbutter i en gryde. Bland tilsidst æg, honning/peanutbutter og nødde/kerne-blandingen sammen i en stor skål og rør rigtig godt rundt. Fordel blandinden på en bageplade, så den er ca. 2 cm høj og rigtig godt presset sammen, så den ikke kommer til at smulre. Hvis du har en lille form, der passer i størrelsen, så brug den. Bag blandinden i ca. 20 min. ved 200 grader og fordel mørk pålægschokolade på den, så snart den er færdig, så behøver du ikke stå og bakse med vandbad. Smart 😉

Bon appétit 🙂

Müslibarer med peanutbutter 1
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering
Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments