🍲🍽️

Sammensæt din egen vegetariske madplan

Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

Fajita pasta med kylling

** Du kan få leveret ingredienserne fra denne opskrift, direkte til din hoveddør **

Hvis du godt kan lide tortillas med fajita, eller bare godt kan lide pastaretter, så bliver du også nødt til at prøve fajita pasta med kylling 🙂 Det er en nem, sund og virkelig lækker pastaret, som helt sikkert vil gøre dig populær. Jeg får i hvert fald nogle ekstra points, når jeg sætter fajita pasta med kylling på bordet herhjemme.

Nem pastaret med kylling og peberfrugt

Retten er egentligt relativ simpel og får sin karakteristiske smag af fajita færdig mix krydderi. Jeg har lavet retten med både rød og gul peberfrugt, men det er mest får udseendets skyld. Du kan sagtens bare bruge røde, eller grønne eller blande dem alle sammen.

Jeg har som sagt holdt retten helt enkel, men man vil også sagtens kunne snige endnu flere grønsager ind. Jeg tror eksempelvis det kunne være lækkert med broccoli eller porre 🙂 

Fajita pasta med kylling
Fajita pasta med kylling
Fajita pasta med kylling

Nemme pastaretter

Her har jeg samlet links til tre andre hverdagsretter, som alle indeholder pasta og som vi ofte får til aftensmad. Det er bare guld med nogle gode go to retter, som man ved alle kan lide 🙂

Pasta i morneysovs med kylling og porrer

Cremet pasta med bacon og kål 

Citronpasta med kylling

Fajita pasta med kylling

Reklamelinks er markeret med*

Fajitapasta
4,41 fra 5 stemmer

Fajita pasta med kylling

Fajita pasta med kylling er en nem, sund og virkelig lækker pastaret, som helt sikkert vil gøre dig populær. Jeg får i hvert fald nogle ekstra points, når jeg sætter fajita pasta med kylling på bordet herhjemme.
Antal: 2 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

 • 300 g fuldkornspasta
 • 1 løg
 • 2 hvidløg
 • 2 kyllingebryster
 • 1 rød og 1 gul peberfrugt
 • 1 brev fajita mix (40 g)
 • ¼ l madlavningsfløde
 • 2 tsk tomatpure

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Tilberedelse

  • Sæt pastaen til at koge.
  • Hak derefter løg og hvidløg og steg på pande i olie.
  • Tilsæt kylling i tern og steg til kødet er færdigstegt.
  • Skær peberfrugterne i lange, tynde stave og tilsæt det til panden. Steg i 5 min og tilsæt derefter fajita krydderiet.
  • Steg et par minutter og tilsæt derefter madlavningsfløde og tomatpure.
  • Smag til med salt og peber. Lad retten simre i ca. 5 min og tilsæt til sidst den færdigkogte pasta og rør godt rundt.
  Kunne du lide opskriften?

  (Klik på stjernerne for at bedømme)

  4,41 fra 5 stemmer
  Pin Del Udskriv
  Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery

  🍲🍽️

  Sammensæt din egen vegetariske madplan

  Prøv den nye funktion på siden, hvor du nemt kan sammensætte din egen madplan og trykke alle ingredienser i indkøbskurven med det samme? Endda få det hele leveret lige til døren? Klik herunder for at gå til siden, lav din egen vegetar madplan og klar ugens indkøb på få minutter!

  Del med nogen du holder af
  Katharina Kjeldgaard
  Katharina Kjeldgaard

  Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

  Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

  Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

  Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

  Abonner
  Giv besked om
  Opskriftsvurdering
  Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

  4 Kommentarer
  Ældste
  Nyeste
  Inline Feedbacks
  View all comments