19. februar 2019

Fajita pasta med kylling

Fajitapasta

Hvis du godt kan lide tortillas med fajita, eller bare godt kan lide pastaretter, så bliver du også nødt til at prøve fajita pasta med kylling 🙂 Det er en nem, sund og virkelig lækker pastaret, som helt sikkert vil gøre dig populær. Jeg får i hvert fald nogle ekstra points, når jeg sætter fajita pasta med kylling på bordet herhjemme.

Nem pastaret med kylling og peberfrugt

Retten er egentligt relativ simpel og får sin karakteristiske smag af fajita færdig mix krydderi. Jeg har lavet retten med både rød og gul peberfrugt, men det er mest får udseendets skyld. Du kan sagtens bare bruge røde, eller grønne eller blande dem alle sammen.

Jeg har som sagt holdt retten helt enkel, men man vil også sagtens kunne snige endnu flere grønsager ind. Jeg tror eksempelvis det kunne være lækkert med broccoli eller porre 🙂 

Fajita pasta med kylling
Fajita pasta med kylling
Fajita pasta med kylling

Nemme pastaretter

Her har jeg samlet links til tre andre hverdagsretter, som alle indeholder pasta og som vi ofte får til aftensmad. Det er bare guld med nogle gode go to retter, som man ved alle kan lide 🙂

Pasta i morneysovs med kylling og porrer

Cremet pasta med bacon og kål 

Citronpasta med kylling

Fajita pasta med kylling
Fajitapasta

Fajita pasta med kylling

Fajita pasta med kylling er en nem, sund og virkelig lækker pastaret, som helt sikkert vil gøre dig populær. Jeg får i hvert fald nogle ekstra points, når jeg sætter fajita pasta med kylling på bordet herhjemme.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse20 min
Tilberedelse20 min
I alt40 min

Ingredienser

  • 300 g fuldkornspasta
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 2 kyllingebryster
  • 1 rød og 1 gul peberfrugt
  • 1 brev fajita mix (40 g)
  • ¼ l madlavningsfløde
  • 2 tsk tomatpure

Tilberedelse

  • Sæt pastaen til at koge.
  • Hak derefter løg og hvidløg og steg på pande i olie.
  • Tilsæt kylling i tern og steg til kødet er færdigstegt.
  • Skær peberfrugterne i lange, tynde stave og tilsæt det til panden. Steg i 5 min og tilsæt derefter fajita krydderiet.
  • Steg et par minutter og tilsæt derefter madlavningsfløde og tomatpure.
  • Smag til med salt og peber. Lad retten simre i ca. 5 min og tilsæt til sidst den færdigkogte pasta og rør godt rundt.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments