Aftensmad/ Kyllingeretter/ Pastaretter

Citronpasta med kylling

Citronpasta med kyllingCitronpasta med kyllingCitronpasta med kylling

Dengang jeg gik i byen (haha, hvor lyder jeg dog gammel!), sagde bartenderen; ’sødt eller syrligt’, når jeg spurgte, om de kunne anbefale en drink. ’Syrligt’ svarede jeg altid, og det gælder egentligt for rigtig meget mad. Eeeeelsker alt med citrus, så denne her ret med citronpasta og kylling i en cremet sovs med spinat er right up my alley.

Hvis I læser opskriften, kan I også se, hvor ekstrem let den er at bikse sammen. Igen, right up my alley 😉

Jeg har puttet frisk spinat i, men har man et halvt broccoli, nogle porrer, peberfrugter eller champignonger, så vil det helt sikkert også smage godt i retten. Elsker retter som denne, der lynhurtigt kan tilpasses det man nu lige har liggende i køleskabet. Det er både nemt, billigt og så er det en vaskeægte stopmadsspildsret 🙂

Er du glutenallergiker eller gerne vil have en endnu mere proteinrig ret, så kan du eksempelvis bytte fuldkornspastaen ud med linsepasta eller squasghetti.

Citronpasta med kylling

Print opskrift
Antal: 2-3 portioner

ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 450 g. kylling
  • Salt og peber
  • Olivenolie til at stege i
  • 250 g. madlavningsfløde
  • Skallen fra ½ citron
  • Saften fra ½ citron
  • Ca 200 g. frisk spinat
  • Salt & peber
  • Ca. 200 g. fuldkornsspaghetti
  • Spis med revet parmesan

Sådan gør du:

1

Hak hvidløg og svits det på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt kylling i små tern. Krydr med salt og peber.

2

Imens sættes pastaen til at koge

3

Når kyllingen er færdigstegt tilsættes madlavningsfløde, citronskal, citronsaft og frisk spinat

4

Rør godt rund og smag til med salt og peber og evt mere citron. Lad retten simre 5 minutters tid. Tilsæt da pasta og server med revet parmesan


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

2 Kommentarer

  • Reply
    June Danielsen
    6. juli 2018 at 13:27

    God opskrift Katharina!! ??

    • Reply
      Katharina
      6. juli 2018 at 14:54

      Tak, dejligt den kunne bruges 😀

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.