7. september 2014

Cashew kage

 photo 4_zps3ffcb1d4.jpg

Bloggen holdt lørdagslukket igår (læs: nogen havde været på Drone til lidt for sent), men til gengæld er denne her opskrift dobbelt så god 😉 Den er en smule dyr at bage, eller den er raw, så bage hedder det vel ikke, men den er altså virkelig god 🙂 Man kan desuden finde cashew nødder til en helt ok pris, hvis man køber dem i store mængder i diverse grønthandelere.

Det skal du bruge:
250 g. cashew nødder
2 dl. mandler
2 dl. hasselnødder
200 g. dadler
3 tsk. vaniliepulver (til bunden)
2 spsk. kokosolie
1 dl. minimælk
3 spsk. agavesirup
skal og saft fra 1 citron
Blåbær til pynt

Sådan gør du:
Først, stil cashewnødder i blød i noget koldt vand i ca. tre timer eller mere.

Til bunden blendes mandler, hasselnødder, dadler og vaniliepulver (1 tsk.). Det er lidt af et arbejde, med det kan altså godt lade sig gøre 🙂 Massen pressen derefter ned i en springform (21 cm), så bunden af kagen får en tæt og hård konsistens.

Og nu til cashew cremen: Blend cashewnødderne med kokosolie, vaniliepulver (2 tsk.), minimælk, agavesirup og citronsaft og skal. Hæld cremen over bunden og stil kagen på køl i fryseren i ca. tre timer.

Bon appétit 🙂

Cashew kage 2
Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments