Aftensmad/ Aftensmad tilbehør/ Bagværk

Verdens nemmeste naanbrød

Verdens nemmeste naan brød

Du kan måske huske, at jeg mødtes med søde Maria og lavede denne her lækre salat ud af rester? Vi havde hver vores lille bunke med rester fra ugen, og sammen fik vi lavet det lækreste stop madspild måltid. Ud over salaten lavede vi også disse små pitabrøds hapsere aka verdens nemmeste naanbrød.

Verdens nemmeste naan brød

Maria havde et ensomt pitabrød med, som vi tryllede om til små sprøde snacks med masser af smag af hvidløg og salt. Perfekt til en cremet dahl eksempelvis.

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er i hvert fald skyldig i mange pitabrød med mug. De ligger i den der plastikpakke og vupti, så er de for gamle.

Så hvis du har et brød eller to tilovers fra eksempelvis fyldte pitabrød, så kommer her en meget nem opskrift, som forhindrer dem i at ende i skraldespanden 🙂

Verdens nemmeste naan brød Verdens nemmeste naan brød

Verdens nemmeste naanbrød

ingredienser

  • Pitabrød
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Hvidløg
  • Nigellafrø eller sorte sesam
  • Evt. frisk persille

Sådan gør du:

1

Bland olivenolie med hakket hvidløg i en skål.

2

Skær pitabrødet over og derefter i små trekanter. Drys med olivenolie og hvidløg og derefter med lidt salt og nigellafrø.

3

Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min. eller til de er begyndt at blive sprøde.

4

Drys evt. med persille

 


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.