Sunde kager/ Sundt og sødt

Cashew kage

 photo 4_zps3ffcb1d4.jpg

Bloggen holdt lørdagslukket igår (læs: nogen havde været på Drone til lidt for sent), men til gengæld er denne her opskrift dobbelt så god 😉 Den er en smule dyr at bage, eller den er raw, så bage hedder det vel ikke, men den er altså virkelig god 🙂 Man kan desuden finde cashew nødder til en helt ok pris, hvis man køber dem i store mængder i diverse grønthandelere.

Det skal du bruge:
250 g. cashew nødder
2 dl. mandler
2 dl. hasselnødder
200 g. dadler
3 tsk. vaniliepulver (til bunden)
2 spsk. kokosolie
1 dl. minimælk
3 spsk. agavesirup
skal og saft fra 1 citron
Blåbær til pynt

Sådan gør du:
Først, stil cashewnødder i blød i noget koldt vand i ca. tre timer eller mere.

Til bunden blendes mandler, hasselnødder, dadler og vaniliepulver (1 tsk.). Det er lidt af et arbejde, med det kan altså godt lade sig gøre 🙂 Massen pressen derefter ned i en springform (21 cm), så bunden af kagen får en tæt og hård konsistens.

Og nu til cashew cremen: Blend cashewnødderne med kokosolie, vaniliepulver (2 tsk.), minimælk, agavesirup og citronsaft og skal. Hæld cremen over bunden og stil kagen på køl i fryseren i ca. tre timer.

Bon appétit 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

1 kommentar

  • Reply
    Christine Bonde
    11. september 2014 at 16:32

    LÆKKERT!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.