Sundt og sødt

Sund bananis med kokos

 photo 10809458_350429145139121_901600612_n_zps957bbdd3.jpgHvis du mangler inspiration til, hvad du skal forkæle dig selv med i aften, så kan jeg varmt anbefale denne her sunde banan-kokos is med peanutbutter. Det er nok den dessert jeg oftest har lavet til mig selv, og jeg sørger altid for at have frosne bananer i fryseren, så jeg hurtigt kan bikse en is sammen. På den måde ender jeg heller aldrig med at smide bananer ud, hvis jeg ikke kan få dem spist. Smart.

Hvis du er mere til chokolade, så tjek denne version.

Rigtig god fredag til jer <3

Det skal du bruge:
2 frosne bananer
1/2 dl. mælk
1/2 tsk. vaniliepulver
1 dl. kokoschips
1 tsk. peanutbutter

Sådan gør du:
Blend det hele, bortset fra peanutbutteren. Jeg brugte en stavblender. Når konsistensen er blevet softice agtig er isen færdig og klar til at blive pyntet med peanut butter 🙂

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply