Drikkevarer

3 x sund iskaffe

Hvor mange sommerdage er vi efterhånden oppe på? Jeg er holdt om med at tælle, men det er mange og jeg er bange for, jeg bliver forvænt, haha. At jeg begynder at tage solstrålerne og de varmere temperaturer for givet. De skal nydes ekstra meget for lige pludselig er der regn og slud. Sådan er vejret i Danmark jo. Som en sur teenager!

Meeen det kan også blive for varmt. Vi er så heldige at have air con i stuen, så når det topper med sollys (og Viona sover) lægger jeg mig gerne i sofaen med en kop iskaffe. Jeg laver min kaffe meget tynd, da jeg ammer, og en barista vil helt sikkert ikke engang erklære den som en gyldig kop kaffe, men følelsen er der og det er nok for mig, haha.

Her er tre opskrifter på rigtig lækker iskaffe uden tilsat sukker. Du bestemmer helt selv, hvor stærke de skal være.

Iskaffe med koldbrygget kaffe

Find opskriften her 

Ultra nem iskaffe med kaffeisterninger 

Find opskriften her

Cremet iskaffe med blendet banan

Find opskriften her

Hvordan laver du din yndlings iskaffe?


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.