Drikkevarer/ Sunde snacks/ Sundt og sødt

Sund iskaffe med banan

Iskaffe med frossen banan

Endnu en opskrift på iskaffe. I må jo tro, at jeg ikke drikker andet! Men det gør jeg altså, haha. Jeg ammer jo Viona, så jeg giver den ikke alt for meget gas med koffeinen pt. Meeeeen hvis jeg kender mig selv, så kommer mit forbrug til at stige brat, så snart mælkebaren er lukket.

Denne her iskaffe er uden tilsat sukker, men til  gengæld har jeg sødet en blendet, frossen banan, som giver den lækreste, cremede konsistens. Perfekt her i sommerheden. Den smager vildt godt og så mætter den også en smule, så hvis du bare er lidt (lækker)sulten, så er den rigtig god.

Det lyder måske lidt spøjst at drikke kaffe med banan, og jeg skulle da også lige tage tilløb, før jeg kastede mig ud i projektet, men jeg er rigtig glad for jeg prøvede. Promise det smager godt 😀

Prøv også denne iskaffe lavet med koldbrygget kaffe og denne iskaffe lavet med kaffeisterninger.

Iskaffe med frossen banan Iskaffe med frossen banan Iskaffe med frossen banan

Sund iskaffe med banan

Print opskrift
Antal: 1 kop

ingredienser

  • 2 dl mælk (eller plantemælk)
  • 1 frossen banan
  • 3 isterninger
  • 1/2 tsk vanilie
  • 1 tsk instant kaffe
  • Lidt vand (ca 3 spsk)

Sådan gør du:

1

Kog lidt vand og lav et lille kaffe shot i et glas.

2

Blend banan, mælk, isterninger og vaniliepulver.

3

Når det er blevet blendet, så det har fået en ensartet og cremet konsistens hældes det over kaffen og vupti, så er der lækker iskaffe 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.