Morgenmad/ Vafler og pandekager

Verdens bedste bananpandekager

 photo bananpandekager_zps5fd3152f.jpg

Ja, det er jo noget af et statement… Men jeg jeg har efterhånden smagt rigtig, rigtig mange forskellige versioner af bananpandekager og de her er altså ultimativt de bedste af slagsen. De er meget nemme at lave og indeholder de klassiske ingredienser, men hemmeligheden er bagepulver. Det gør, at de hæver lidt op og bliver dejligt luftige alá amerikanske pandekager.

Jeg spiser dem ofte til morgenmad i weekenden eller laver en portion om aftenen, som jeg kan have med til lange dage på uni.

Opskrift på verdens bedste bananpandekager

Det skal du bruge: (ca. 7 stk.)  
3 små eller 2 store bananer
2 æg
1 dl. havregryn
1 knivspids salt
1 tsk. bagepulver

Sådan gør du:
Bananerne moses med en gaffel og æg, havregryn og salt tilsættes. Til sidst tilsættes bagepulver og blandingen piskes sammen med en gaffel, så den bliver luftig. Pandekagerne steges i kokosolie i ca. 3 minutter på hver side. Jeg serverede mine med æble til, men de smager også rigtig godt med en klat skyr til eller smurt med nutella. Mums!

Enjoy 🙂


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.