25. december 2016

thai-inspireret salat med quinoa og spidskål

 photo 1_zpsdksue5jp.jpg
 photo 15749493_10211724181488730_1655214534_n_zps4rfozjwa.jpg
 photo 2_zps5plkcfvp.jpg

Hej chicas,
Så er der sørme gået to uger, siden jeg postede mit sidste indlæg her på bloggen. Og med stor risiko for at lyde gammel; men Iiiih hvor går tiden altså bare hurtigt! Især i december. Jeg har haft ekstra meget at se til, så jeg har ikke haft så meget tid og overskud til min lille hyggekrog her i cyberspace, men jeg har savnet både bloggen og jer meget. Hvad har jeg så lavet? Jeg har blandt andet hygget med min nye bf, set mine veninder, arbejdet og brugt en hulens masse penge på julegaver. Og så er jeg startet til barré, men mere om det en anden gang 🙂

Idag går jeg mod strømmen og poster en meget ikke-julet opskrift, men hvis du har det ligesom mig, så er du måske også ved at være en smule mættet af rødkål og flæskesvær. Misforstå mig ej, jeg ELSKER julemad! Men det er også rart med noget variation… Denne salat er thai inspireret og har masser af god smag. Den indeholder både quinoa og edamamebønner, så proteinindholdet er through the roof og den mætter derfor rigtig godt. Jeg er så heldig at have en maddag på mit arbejde, og der har jeg engang serveret denne salat. Den er siden hen blevet genbestilt, så noget må den kunne 😉

Det skal du bruge: 
2 fed hvidløg
1 tsk. frisk eller tørret chili
1/2 spidskål
Saften fra 1/2 lime
1 spsk. soya
175 g. edamamebønner
2 dl. quinoa
1 hjertesalat
En håndfuld hakkede peanuts
Olie til at stege i (evt. sesamolie)

Så nemt er det: 
1. Sæt quinoaen til at kode efter anvisninger på posen
2. Hak hvidløget og svits til det noget olie og tilsæt chili.
3. Skær spidskålet i papirtynde strimler og steg det på panden. Tilsæt lime og soya og steg til spidskålet bliver ‘blødt’.
4. Hak salaten groft og tilsæt edamamebønner, quinoa og spidskålen. Hæld evt. noget mere soya og sesamolie over salaten.
5. Drys med hakkede peanuts og bland salaten godt.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments