Go Back
Udskriv
Recipe Image
thai-inspireret salat med quinoa og spidskål
Ingredients
2
dl
quinoa
2
fede
hvidløg
1
tsk
frisk eller tørret chili
½
spidskål
Saften fra 1/2 lime
1
spsk
soya
1
hjertesalat
175
g
edamamebønner
1
håndfuld
hakkede peanuts
Smagsneutral olie til at stege i
Tilberedning
Sæt quinoaen til at kode efter anvisninger på posen
2 dl quinoa
Hak hvidløget og svits til det noget olie og tilsæt chili.
2 fede hvidløg,
1 tsk frisk eller tørret chili
Skær spidskålet i papirtynde strimler og steg det på panden. Tilsæt lime og soya og steg til spidskålet bliver ‘blødt’.
1/2 spidskål,
Saften fra 1/2 lime,
1 spsk soya
Hak salaten groft og tilsæt edamamebønner, quinoa og spidskålen. Hæld evt. noget mere soya og sesamolie over salaten.
1 hjertesalat,
175 g edamamebønner
Drys med hakkede peanuts og bland salaten godt.
1 håndfuld hakkede peanuts