Ikke-kategoriseret

Brombærmuffins med hvid chokolade

Brombærmuffins med hvid chokolade

Du kan stadig nå at plukke brombær, så du kan bage disse virkelig lækre brombærmuffins med hvid chokolade. De er super nemme at bikse sammen (seriøst, det tager ingen tid) og de smager SÅ godt. Så frem med en lille bøtte og ud og pluk brombær, hvis du da ikke allerede har været på brombærrov 😉 Ej, men for reals. Det er så hyggeligt at plukke brombær med venner eller familie 🙂 Jeg er så heldig at bo tæt på flere forskellige brombærspots, hvor jeg snildt kan fylde flere bøtter uden man nærmest kan se, at jeg har plukket nogle. Tais plejer også at være sød til at hjælpe med at plukke og det er altid godt med en høj mand (eller dame), da de gode altid sidder øverst oppe! Naturen har virkelig ikke gjort det nemt for os!

Opskriften er stort set den samme, som jeg bruger til mine rabarbermuffins med hvid chokolade. Her er rabarber bare byttet ud med 200 g brombær og så har jeg skruet en anelse ned for sukkerindholdet. Den hvide chokolade har jeg ikke pillet ved, for det smager bare altid godt 🙂

Brombærmuffins med hvid chokolade

Er du på udkig efter flere muffin opskrifter, så prøv også mine opskrifter på muffins med sorte bønner og peanut butter topping og drømmekage muffins med ekstra topping.

Brombærmuffins med hvid chokolade Brombærmuffins med hvid chokolade

Opskrift på brombærmuffins med hvid chokolade

Print opskrift
Antal: ca 12 stk

ingredienser

  • 200 g brombær
  • 100 g sukker
  • 125 g blødt smør
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 100 g hvid chokolade

Sådan gør du:

1

Skyld brombærrene grundigt og stil dem til siden.

2

Bland smør og sukker i en stor skål. Rør derefter æg i.

3

Si hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og rør i.

4

Hak hvid chokolade og vend til sidst chokoladen og brombærrene i dejen.

5

Stop når brombærrene har fordelt sig ud i dejen. Du må endelig ikke ælte dejen for længe, da det er lækkert med nogle hele og halve brombær.

6

Fordel dejen i muffinforme. Ca 1 stor spsk pr muffin og bag den ved 200 grader (almindelig ovn) i ca 20 min eller til de bliver gyldne på toppen. Jeg bruger nogle smarte forme i silikone, som kan anbefales.


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.