Annonce

Drømmekagemuffins

Øv, vi har snart ikke flere af de her drømmekagemuffins tilbage, hulk hulk. Til trods for, at jeg frøs en masse ned, men de har bare ligesom ikke rigtig fået lov til at blive i frysere 😉 MEN, så må jeg jo hellere lave dem snart igen. Måske til Vionas fødselsdag…

Inden vi kommer til opskriften, så lad os lige blive enige om én ting. Man skal aldrig gå ned på drømmekagetopping! Det er jo derfor man spiser selve kagen, ik? Så her er en mulighed for at få ekstra meget topping indenbords. De små drømmekagemuffins har nemlig et hul i midten, hvor det flyder ned. Yuuuuuum, det er simpelthen bare genialt!

Drømmekagemuffins
Drømmekagemuffins
Drømmekagemuffins
Drømmekagemuffins

Drømmekagemuffins

Man skal aldrig gå ned på drømmekagetopping! Det er jo derfor man spiser selve kagen, ik? Så her er en mulighed for at få ekstra meget topping indenbords.
4,50 fra 2 stemmer
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse40 minutter
I alt1 time

Ingredienser

Til bunden

  • 250 g lyst rørsukker
  • 1 spsk vaniljeesukker
  • 4 æg
  • 100 g smør
  • 2 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver

Topping

  • 210 g smør
  • 300 g brun farrin
  • 150 g kokosmel
  • 5 spsk mælk

Læg alle varer i kurv på Nemlig

    Tilberedelse

    • Pisk rørsukker, vaniljesukker og æg godt sammen i en stor skål.
      250 g lyst rørsukker, 1 spsk vaniljeesukker, 4 æg
    • Smelt 100 g smør i en gryde. Når det er smeltet tilsættes 2 dl mælk. Hæld det derefter over i æggeblandingen og rør godt rundt.
      100 g smør, 2 dl mælk
    • Sigt hvedemel og bagepulver ned i skålen og ved det hele sammen.
      250 g hvedemel, 2 tsk bagepulver
    • Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
    • Hæld dejen i smurte muffinforme. Jeg brugte nogle af silikone. Hæld op, så der ca er 1 – 1 1/2 cm til kanten, da de hæver op og der jo også skal topping på. Bag dem i ca 25 min.
    • Imens dine muffins er i ovnen, er det tid til at lave toppingen. Bland alle ingredienser i en gryde og varm det langsomt op og rør rundt løbende. Lad det simre i ca 10 min.
      210 g smør, 300 g brun farrin, 150 g kokosmel, 5 spsk mælk
    • Tag dine muffins ud af ovnen, når de er færdige og lav små huller i midten. Jeg brugte hovedet på en flaske, hvor der engang havde været østerssovs i. Du kan sikkert også få et mere fancy kokkeredskab 😉 Og husk iøvrigt at spise den kageresterne 😉
    • Fyld hvert hul med kokostopping og smør også toppen med et godt lag.
    • Gør dette på alle kagerne og bag dem yderligere i ca 5-10 minutter. Lad dem derefter køle af og så er de klar til at blive spist 🙂
    Del med nogen du holder af
    Katharina Kjeldgaard
    Katharina Kjeldgaard

    Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

    Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

    Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

    Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

    Abonner
    Giv besked om
    Opskriftsvurdering




    Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

    2 Kommentarer
    Ældste
    Nyeste
    Inline Feedbacks
    View all comments