Påskekage med hvid chokolade og påskeæg

Påskekage med hvid chokolade og påskeæg. Eller blondie, som man også kalder sådan en her brownie, hvor den mørke chokolade er byttet ud med hvid chokolade. En kompakt og samtidigt fugtig sag med masser af smag. Se, det rimede jo ligefrem. For at kagen ikke skal blive alt for sød, så har jeg tilføjet skallen fra 1 citron, så der kommer noget modspil til den hvide chokolade og marcipanen. Men altså, det er en tung lille sag 🙂

Hvis du kan lide hvid chokolade, så kan kagen her virkelig anbefales. Det er sådan en, som smager bedst, når den er kølet helt af. Faktisk så smager den aller, aller bedst, når den har fået lov til at stå til dagen efter.

Påskekage med hvid chokolade og påskeæg

En nem påskekage med påskeæg

Jeg har pyntet kagen med påskeæg med marcipan i. Båden inden i og oven på, så det er en ægte påskekage. De små påskeæg giver noget crunch til kagen, som sammen med de små stykker af hvid chokolade fungerer rigtig godt. Det er altså en virkelig nem måde, at gøre en kage til en påskekage. Du kan også gøre det med en helt almindelig brownie. Måske man kunne hakke dem i mindre stykker og pynte de her brownie cookies med dem.

Hvis du leder efter flere gode blondie opskrifter, så tjek også denne her med lime og blå birkes.

Og er leder du efter flere påskelækkerier, så tjek denne her opskrift på rocky road med påskeæg og disse chewy påskecookies 🙂

Påskekage med hvid chokolade og påskeæg
Påskekage med hvid chokolade og påskeæg
Påskekage med hvid chokolade og påskeæg

Reklamelinks er markeret med*

Påskekage med hvid chokolade og påskeæg 1
5 fra 2 stemmer

Påskekage med hvid chokolade og påskeæg

Blondie påskekage med påskeæg og masser af hvid chokolade. En fin og festlig påskekage.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter

Ingredienser 

  • 250 g hvid chokolade
  • 175 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 1 spsk vanijepulver
  • 150 g hvedemel
  • ½ tsk fint salt
  • 1 citron, skallen
  • 140 g påskeæg

Tilberedelse

  • Smelt 200 g grofthakket hvid chokolade med smør over vandbad eller i en gryde og lad det køle lidt ned.
  • Pisk så sukker, æg og vaniljesukker i en skål i 3-4 minutters tid.
  • Bland chokoladeblandingen i skålen og vend det hele rundt med en dejskraber.
  • Riv citronen på et rivejern og tilsæt til dejen.
  • Si melet i og vend det hele rundt.
  • Hak de sidste 50 g chokolade groft og vend rundt i dejen.
  • Kom bagepapir i en form på ca 20×30 cm (et trick er at krølle bagepapiret først. så er det nemmere lægge i formen) og hæld dejen i.
  • Halver halvdelen af påskeæggene og hæld dem i dejen og tryk dem lidt ned. Plop de andre æg oven på.
  • Bag kagen ved 200 grader varmluft i cirka 30-35 minutter. Hold godt øje de sidste 5 minutter, da den endelig ikke må få for meget.
  • Kagen smager bedst, når den er kølet helt af. Faktisk smager den aller bedst dagen efter.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments