Aftensmad/ Frokost/ Pastaretter/ Vegetar

Sund spaghetti carbonara med avocado

Sund spaghetti carbonara med avocado

Sund spaghetti carbonara med avocado

Sund spaghetti carbonara med avocado

Sund spaghetti carbonara med avocado

Det er ikke meget mad jeg får lavet med en 16 dage gammel baby på armen, men denne her ret lavede jeg inden hun kom til verden og den behøver man ikke særlig meget tid eller overskud til at bikse sammen 😉 Det er min udgave af sund spaghetti carbonara, hvor sovsen er lavet af avocadocreme og den hvide pasta er byttet ud med soyabønne fettuccine. Super lækker og sund aftensmad, hvis du spørger mig. Jeg lavede min version med bacon, men man kan sagtens bruge kalkunbacon for et mere fedtfattigt alternativ eller helt droppe kødet, så det bliver en vegetarisk ret.

Print opskrift
Antal: 3-4 Cooking Time: 20 min.

ingredienser

  • 200 g. soyabønne fettuccine
  • 1 ½ dl. revet parmesan
  • 2 stor modne avocado
  • Saften fra ½ citron
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • 1 dl vand
  • Slat og peber
  • 150 g. bacon
  • 2 fed hvidløg

Sådan gør du:

1

Kog pastaen efter anvisninger på pakken.

2

Imens laves sovsen klar. Revet parmesan, avocado, citronsalt, vand, persille og salt og peber blendes. Læg låg på, når 'sovsen' er færdig.

3

Steg 150 g. bacon på en pande og læg derefter baconet over på en tallerken med køkkenrulle.

4

Hak hvidløg og steg på samme pande, som du lige har stegt bacon. Tilsæt pastaen efter et minuts tid og rør rundt. Rør godt rundt og hæld pastaen over i en stor skål.

5

Lad det køle lidt af i 2 min. Tilsæt derefter avocadosovsen og rør godt rundt.

6

Server med frisk persille og revet parmesan.

Notes

Avocado carbonara: (ca. 3 – 4 portioner) Ingredienser: 200 g. soyabønne fettucine Sovs: 1 ½ dl. revet parmesan 2 stor moden avocado Saften fra ½ citron Salt og peber 1 håndfuld frisk persille 1 dl vand 150 g. bacon 2fed hvidløg. Sådan gør du: Kog pastaen til den er al dente Imens laves sovsen klar. Alt blandes og blendes. Bagefter steges 150 g. bacon på en pande. Steg derefter to fed hvidløg på samme pande. Tilsær pastaen og rør rundt. Hæld over i en stor skål og lad køle lidt af i 2 min. Tilsæt derefter sovsen. Rør rundt -


Pssst… Følg også med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke og hverdagsmagi, samt min Facebook-side, hvor jeg deler interessante links og giver besked, når der er nye indlæg på bloggen. Følg også bloggen via Bloglovin’ her.

Måske kan du også lide disse indlæg

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.